oT Avatar

oT

Laatste reviews

Mulholland Dr.(2001)

"...Het gaat mij erom dat jij zonder enig uitleg heel cru stelt dat Lynch geen goede verhalen schrijft en dat hij het bij een ander moet leren. Jij voelt..."

Mulholland Dr.(2001)

"...Jaaaaaaaaa! Echt een 'lekker' vage film. Vandaag (het is zaterdag) komt The Deceiver op tv, daarover heb ik geschreven dat de film een ware puzzle is...."

Under Suspicion(2000)

"...Wat een theoriën allemaal zeg! En mensen, SPOILERS?!? Ik denk dat bennobuch toch het dichtsbij zit.. (correct me if I'm wrong) Een goeie film..."

The Pledge(2001)

"...Erg cool dat deze op tv komt.. wel een beetje underrated vind ik. Vooral het einde vind ik geweldig, het laat zien dat de speling van toeval soms zeer..."

Bubble Boy(2001)

"...Dit is de eerste film van die ik van Jake Gylenhaal heb gezien.. Ik werkte toen in een videotheek en had geen zin om naar een serieuze film te kijken...."

Laatste reacties

"...[quote=SadSun]Hara-kiri was volgens mij ook de naam van de 2de wereld oorlog missie op Pearl Harbor, waar bemande vliegtuigen vol explosieven schepen doorboorden, ontploften en de schepen tot zinken brachten. Dat is dan ook de enige link met zelfmoor......"
Trailer voor Hara-Kiri: Death of a Samurai
"...[quote=Metsada]miniheaven, verdiep je aub iets meer in de geschiedenis. Dan kom je er achter dat er helemaal geen land is ingepikt. Vele arabieren waren heel erg blij dat ze hun land konden verkopen, en ik kan het best een begrijpen als een heel volk......"
Israëliërs willen boycot Paradise Now
"...[quote=Ann McDunn]Wonder boys lijkt met net wat voor een zondagavond, net de trailer bekeken en het lijkt best wel een leuke film, ik ben benieuwd.[/quote] Je zult een erg vermakelijke avond hebben als je deze niet overslaat ;)...."
Wonder Boys
"...Adam Sandler :W :E..."
The Hot Chick
"...Waarom worden we in één weekend doodgegooid met zo'n afknapper }:..."
The Kid

laatste ratings

6,6
Spy Game (2001)
Spy Game (2001)

watchlist

oT heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.