Petermans Avatar

Petermans

Laatste reviews

Behind the Red Door(2003)

"...Het genre DRAMA is zelden LEUK om te zien, maar dit is een film die wel heel zeker de moeite van het bekijken waard is. Een zwaar dramatisch..."

25th Hour(2002)

"...Geweldige film over de lange vriendschap tussen drie totaal verschillende Ierse vrienden, die voor de kost nu totaal verschillende 'dingen doen' in de..."

Angel Heart(1987)

"...Is de uitzending van deze film vervallen? Of heb ik iets gemist? Geen opname door mijn recorder.....:N Is dit die film die begint in dat café aan..."

Cloaca(2003)

"...Over Cloaca kan ik maar één ding zeggen, als je 'm nog niet gezien hebt, ga kijken - nu of later. Je krijgt geen spijt. De hype is misschien wel..."

Conspiracy(2001)

"...Zeer beklemmend verslag - bijna in documentaire vorm - van de beslissing tot deze grootste misdaad tegen de menselijkheid. Je blijft, na het zien van..."

Laatste reacties

"...Mooie en interessante, al blijft het toch wat aan de oppervlakkige kant, karakterstudie. In de laatste 5 minuten van de film vallen de puzzle stukjes alsnog op hun plaats...."
Playing by Heart
"...De combinatie van Cruise en Foxx vind ik ongewoon en wel verrassend maar niet optimaal in deze sfeerfilm. Ik zou deze film wel eens gemaakt willen hebben zien worden met b.v. Morgan Freeman of Samuel L. Jackson als de taxi chauffeur......"
Collateral
"...Foute film, met steengoeie typecasting; daardoor toch nog te verteren zonder maagzuur... :B..."
The Skeleton Key
"...Is dit de draak van een film die dit lijkt te zijn :r volgens dit plaatje/tekst, of toch de moeite van het bekijken waard? Wie kan hier enig licht op werpen?..."
Restoration
"...Goede cast, dat is zeker! Ook goede film? Ik ga kijken. Jack is the man for me...."
Blood and Wine

laatste ratings

Petermans heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Petermans heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.