Diedo Avatar

Diedo

Laatste reviews

What the #$*! Do We(2004)

"...Niks mis met een documentaire als TVFilm van de Dag, maar de Wikipedia pagina over deze film, daar word je niet vrolijk van. Er hebben een paar mensen..."

Virtuosity(1995)

"...Ik geloof het debuut van Crowe in de VS, na zijn succes als neo-nazi in de Australische film Romper Stomper (verschillend, maar interessant om naast..."

Dick Tracy(1990)

"...Een onbegrijpelijk laag IMDb cijfer voor deze film. Warren Beatty (drie jaar na het debacle dat 'Ishtar' heet) neemt de regie en hoofdrol in handen..."

Starship Troopers(1997)

"...De meest profetische film aller tijden. Let maar op: Een onverwachte aanslag op eigen grondgebied levert een enorm dodental aan onschuldige..."

Passion of Mind(2000)

"...De Nederlandse beschrijving is niet volledig, de Engelse tagline zegt het veel beter; Marty en Marie zijn namelijk één en dezelfde vrouw. Als Marty..."

Laatste reacties

"...Het mist nog een halfnaakte vrouw om z'n been -> King of the Mountain poster http://posterwire.com/archives/2007/03/05/king-of-the-mountain/..."
Magistrale Inglourious Basterds poster
"...[youtube=5YjfGex5JHY]..."
Update: Zestal nieuwe G.I. Joe teaser posters
"...[quote=RAVEN[NL]]Zucht..[/quote] Tja, sorry. Internet is toch al 99% loze discussie, ik dacht doe ook mijn steentje...."
Inglorious Bastards in Cinema 301
"...[quote=Chrischzz]in de agenda of op de kalender[/quote] Niks mis met 'op de agenda' als je je plannen aanduidt, niet het fysieke boekje. Iets 'staat' volgens mij ook 'op de agenda'...."
Inglorious Bastards in Cinema 301
"...[quote=Rob]Beetje vreemd om hier een film over te maken. In het westen hebben we helemaal geen notie van, laat staan feeling voor de 25 miljoen slachtoffers van de Gulag Archipel. Of is dit voor de Russische markt bedoeld?[/quote] ??????????......"
Weir strikt vier steracteurs voor oorlogsdrama

laatste ratings

watchlist

Diedo heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.