mistelhensz Avatar

mistelhensz

Laatste reviews

Eragon(2006)

"...Ik heb het boek niet gelezen en ik begrijp uit bovenstaande reacties dat dat in mijn voordeel uit zou moeten pakken. Dan vraag ik me af hoe slecht ik..."

Being John Malkovich(1999)

"...Ik heb zojuist een half uurtje gekeken. Waardeloos, ongelovelijk :| Er was niet één beeld of opmerking die zelf maar een glimlach op mn gezicht kreeg...."

The Last Supper(1995)

"...Vijf studenten komen elke zondag bij elkaar om ideeën uit te wisselen en om te discussiëren over politieke vraagstukken. Daarbij nodigen ze elke week..."

Laatste reacties

"...Zonnebankjee :P..."
Spider-Man 3 clips en artwork
"...Ik begin me bijna af te vragen of ik dezelfde film heb gezien als de recensist... Ik ga 'm zeker kijken en genieten van de actie in combinatie met de oh-zo-mooie muziek! [rating 3.5]..."
Van Helsing
"...Hollandsche?..."
Day In The Life Of Johnny Blaze
"...Ik heb deze film één keer gezien en was toen eerlijk gezegd stomverbaast over het einde, een verrassing die ik zelden in een film heb meegemaakt dus wat dta betreft zéker de moeite waard om eens te bekijken. [rating 4]..."
Basic
"...[quote=Webjoker]Die knaap op de vijfde screen lijkt wel een beetje op Gustav Graves of ben ik de enige? Ik ga deze film sowieso zien, ben heel erg benieuwd wat ze er van weten te maken.[/quote] Denk dat je de enige bent :) Béste buik lijkt dat tr......"
Nieuwe beelden Casino Royale

laatste ratings

mistelhensz heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

mistelhensz heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.