reintje Avatar

reintje

reacties

  • Gewoon genieten!!!!! Swayze is zo goed in deze film!

    als reactie op de film Dirty Dancing

  • Ik vind deze film echt wel leuk om eens te lachen en te ontspannen , lekker eventjes niet nadenken en kijken. Al is dit natuurlijk geen film van hoogstaand niveau met een super origineel verhaal ! Het is gewoon leuk om te kijken!

    als reactie op de film My Best Friend's Wedding

  • Heb eventjes gekeken in de krant en heb gisteren "reclame"gezien op één . En ik kan zeggen dat het inderdaad de Franse versie is die ze gaan uitzenden.

    als reactie op de film Taxi

  • [quote=Ann McDunn]Hangt wel van het soort vrouwen af natuurlijk, het is een leuk en makkelijk filmpje, maar meer ook niet.[/quote] Ik zeg ook niet dat dit voor iedereen zo is je hebt gelijk .Maar over het algemeen gaan toch meer vrouwen deze film graag hebben dan mannen , dat bedoel ik :)

    als reactie op de film Message in a Bottle

  • Ik hou wel van die trage romantische films.Dit is er eentje van , leuke relaxe film , maar je moet ervan houden.Ik denk dat deze meer door vrouwen dan door mannen gesmaakt zal worden.

    als reactie op de film Message in a Bottle

  • Kan er niets meer over zeggen dan dat het een prachtige film is met goede acteurs en ongelooflijk mooie muziek.

    als reactie op de film Pearl Harbor

  • Een goede film , niet zo speciaal maar wel leuk om een te zien.Edward Norton is een goede acteur die in mijn ogen onderschat word.

    als reactie op de film The Score

  • Ik heb er in ieder geval van genoten:E Maarja ik vind Patrick Swayze supper en ook Neeson acteert goed dus...

    als reactie op de film Next of Kin

  • Heb hem op dvd gekocht omdat ik zo'n fan ben van Patrick Swayze en ok geef toe keanu is ook niet mis en hij kan ook een stukje acteren. Welk deze aankoop nog nooit beklaagt en al enkele keren gezien.Een van de betere actiefilms van beide acterus!! Dikke aanrader met super acterende (en knappe)acteurs!!!

    als reactie op de film Point Break

  • Wat moet ik hiervan verwachten , ik vind ernest hemingway wel een boeiend persoon sinds ik IN LOVE AND WAR met o'donnel en vooral bullock:W gezien heb , prachtige film trouwens!!! Die man heeft een boeiend leven !!

    als reactie op de film Hemingway vs. Callaghan

  • Bedankt webjoker , was op vakantie en ben pas vandaag terug en je kan je berichten maar wijzigen tot 2 u na je het geplaatst hebt dus sorry!

    als reactie op de film Mr. & Mrs. Smith

  • Ik snap niet echt waarom iedereen die film hier slecht vind,ik heb de film destijds eens opgenomen en ik vind het echt een prachtige film,goede muziek,goed verhaal,goede acteerprestaties ,... zeker een aanrader volgend mij , goeie film! zeer goed zelfs!!!!!!!!:W

    als reactie op de film Legends of the Fall

  • Is dit een goede film?Mischien een domme vraag maar odmat er hier zo weinig reacties zijn.... Patrick Swayze speelt mee dus kan alleen maar goed zijn eh !

    als reactie op de film Donnie Darko

  • Aziez?Wat bedoel je dar mee? Zo te zien zijn er veel meer mensen dan ik alleen die die film echt warderen,en ik heb hme op dvd dus voor mij hoeft hij niet op tv te komen hoor! Ik heb mijn smaak jij de jouwe en dus.....

    als reactie op de film Dirty Dancing

  • Dit soort film lijkt me wel erg in : -The last samurai( hoewel dit een beetje afwijkt) -troy king arthur -Alexander Maar mij stoort het niet stuk voor stuk waren het prachtfilms!Goede acteurs,goed verhaal,goede gevechtjes ,goede kostumms en goed gefilmd..... Wat me ook opvalt is dat de posters van deze film stuk voor stuk PRACHTIG zijn!

    als reactie op de film Alexander

  • Ik vind de film fanstastich met prachtige acteersprestaties van Kevin Costner ! Maar kan iemand mijn het verschil uitleggen tussen de langere en de korte versie!? thanks!

    als reactie op de film Dances with Wolves

  • Sbs6?ik woon dan ook in Belgie! Ik ben een "big" fan van Patrick Swayze en had gespaart om een dvd van hem te kopen.Ik had de keuze : road house of point break dus heb ik dan maar voor road house gekozen ( zeer goede film!)maar point break zal binnenkort al dan nog worden teogevoegd aan mijn Swayze collectie alleen spijtig dat er geen extra's op de dvd zijn :s!Ik heb de film dus nog niet gezien maar geloof me een film met Partick Swayze eb keannu reeves kan alleen maar goed zijn!

    als reactie op de film Point Break

  • Sbs6? Kan deze post in Belgie worden ontvangen?

    als reactie op de film Point Break

  • Man man man ,....Deze film is heerlijk ! i love whoopi ze is zo goed en in Ghost ( met patrick swayze en demi moore) is ze helemaal onweerstaanbaar echt zo grappig ni normaal!EN Emile Ardolino is een fantastiche filmmaker( o.a. van het fantastiche Dirty Dancing!)Spijtig dat hij is overleden ( ja toch eh ? ik dacht dat hij overleden is!)? zeker kijken!

    als reactie op de film Sister Act

  • Ik vindt het een goede film.Ok er zijn veel filmen in dit gerne en meschien is het zoals andere liefdes filmen maat bounce is bijna net de zeflde film.En die kunnen mensen wel aprecieren dus....Kan ik dat bij deze filmzeker en vast ook!En kate kan wel acteren geloof mij!

    als reactie op de film Serendipity

  • IK heb deze film niet helemaal uitgekeken want ik snap geen bal van die film zo ingewikkeld ne saaaaiiii!!!!daar verspil ik mij avond ni aan zene!

    als reactie op de film Vanilla Sky

  • Ik blijf het een onweerstaanbare film vinden !goed geacteerd met een lekke gere!Aleen doet deze film je dromen van echte liefde !Maar dromen moet ook eh!Echt prachtige film zeker kijken!En dromen als je erin gelooft komt je droom ooit uit!

    als reactie op de film Pretty Woman

  • Ik vindt deze film niet speciaal , flouwe en sexistiche humor maar voor zo effe een avondje kijken naar onzinigge dignen dat zal i kzeker doen =kijken dus!

    als reactie op de film American Pie 2

  • Ok Marlous!Bedankt! Die einddans is prachtig ik wil hem ook al een tijdje leren maar ken niemand in de omgeving die hem kan dus zal het voor laterzijn ofzo zeker?:? Als ge een vriendin hebt die al zo lang danst helpt het je natuurlijk veel daar heb je gelijk in! Geniet van nog veel van Grease en zal bij nader inzien toch maar effe meekijken :) groetjes rein!

    als reactie op de film Grease

  • Ik ken de rest van de cast wel marlous!En dat het geen nederlandse zin is daarovergaan we tooch niet moeilijk doen?Zo a Jennifer Grey als Frances 'Baby' Houseman Patrick Swayze als Johnny Castle Jerry Orbach als Jake Houseman Cynthia Rhodesals Penny Johnson Jack Weston als Max Kellerman Jane Brucker als Lisa Houseman Kelly Bishop als Marjorie Houseman Lonny Price als Neil Kellerman Max Cantor -als Robbie Gould Charles 'Honi' Coles alsTito Suarez Neal Jones als Billy Kostecki 'Cousin Brucie' Morrow als Magician

    als reactie op de film Grease

  • Het is allang gelden dat ikdie film heb gezien maar wat ik me wel herriner is dat de film origineel en zeer gewaagd is !Je moet er voor zijnen de film volledig uitkijken en dan komt alles goed niet metteen zeggen : "saai een andere film" want het beste komt dan nog maar !

    als reactie op de film Moulin Rouge!

  • Ik bedoelde gerd !(corectie) zeg menskes omdat mijn berichtje (bovanstaand) er nietvoledig opgeraakt ga ik bij lees verder en daar mijn reactieplaatsen omdathet nogal iets belangrijks is ( voor mij toch) ik hoop dat jullei daar verder lezen groetjes rein!

    als reactie op de film Dirty Dancing: Havana Nights

  • Hellow,ik wacht al effe op een reactie op mijn tekste je dat je kan lezen als je op lees meer klikt kan iemand mss reageren?groetjes rein!

    als reactie op de film Dirty Dancing: Havana Nights