reintje Avatar

reintje

Laatste reviews

Mr. & Mrs. Smith(2005)

"...Ben gisteren naar de premiere geweest van mr and mrs smith.Vond de premiere op zich wel leuk maar niet zo gigantisch als war of the worlds. Nu moet..."

Ocean's Twelve(2004)

"...Durkie:Ik geef je helemaal GEEN ongelijk over wat je zei , maar ik had het over de acteerprestaties! Ik vind ook dat julia er soms wat moe en ja..."

Ocean's Twelve(2004)

"...Raar maar waar,:Ik vind deze film ECHT stukken beter als de eerste!Het verhaal is meer vermakelijk,het gaat niet altijd over een en hetzelfde..."

Dirty Dancing(1987)

"...Deze film is zo prachtig! leuk om lekker met je liefje te kijken!!! Ik snap niet dat mensen hem slecht kunnen vinden , het verhaal is supergoed ook..."

Grease(1978)

"...Zo marlous ik ken dirty dancing echt wel hoor mij kan je er niks nieuws over vertellen mijn kamer hangt er vol van!En ok ik geef toe dat mijn..."

Laatste reacties

"...Gewoon genieten!!!!! Swayze is zo goed in deze film!..."
Dirty Dancing
"...Ik vind deze film echt wel leuk om eens te lachen en te ontspannen , lekker eventjes niet nadenken en kijken. Al is dit natuurlijk geen film van hoogstaand niveau met een super origineel verhaal ! Het is gewoon leuk om te kijken!..."
My Best Friend's Wedding
"...Heb eventjes gekeken in de krant en heb gisteren "reclame"gezien op één . En ik kan zeggen dat het inderdaad de Franse versie is die ze gaan uitzenden...."
Taxi
"...[quote=Ann McDunn]Hangt wel van het soort vrouwen af natuurlijk, het is een leuk en makkelijk filmpje, maar meer ook niet.[/quote] Ik zeg ook niet dat dit voor iedereen zo is je hebt gelijk .Maar over het algemeen gaan toch meer vrouwen deze film......"
Message in a Bottle
"...Ik hou wel van die trage romantische films.Dit is er eentje van , leuke relaxe film , maar je moet ervan houden.Ik denk dat deze meer door vrouwen dan door mannen gesmaakt zal worden...."
Message in a Bottle

laatste ratings

reintje heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

reintje heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.