reintje Avatar

reintje

Laatste reviews

Mr. & Mrs. Smith(2005)

"...Ben gisteren naar de premiere geweest van mr and mrs smith.Vond de premiere op zich wel leuk maar niet zo gigantisch als war of the worlds. Nu moet..."

Ocean's Twelve(2004)

"...Durkie:Ik geef je helemaal GEEN ongelijk over wat je zei , maar ik had het over de acteerprestaties! Ik vind ook dat julia er soms wat moe en ja..."

Ocean's Twelve(2004)

"...Raar maar waar,:Ik vind deze film ECHT stukken beter als de eerste!Het verhaal is meer vermakelijk,het gaat niet altijd over een en hetzelfde..."

Dirty Dancing(1987)

"...Deze film is zo prachtig! leuk om lekker met je liefje te kijken!!! Ik snap niet dat mensen hem slecht kunnen vinden , het verhaal is supergoed ook..."

Grease(1978)

"...Zo marlous ik ken dirty dancing echt wel hoor mij kan je er niks nieuws over vertellen mijn kamer hangt er vol van!En ok ik geef toe dat mijn..."

Laatste reacties

"...Als ze verder gaan op het niveau van MI3 mag het van mij wel!Ik kan echt genieten van de MI films. Maar eerlijk gezegt denk ik niet dat Pitt met de reeks zal verdergaan...."
Pitt in Mission: Impossible IV?
"...Op deze kan ik gewoon niet meer wachten!:E..."
Trailer Spider-Man 3
"...Gewoon genieten!!!!! Swayze is zo goed in deze film!..."
Dirty Dancing
"...Ik vind deze film echt wel leuk om eens te lachen en te ontspannen , lekker eventjes niet nadenken en kijken. Al is dit natuurlijk geen film van hoogstaand niveau met een super origineel verhaal ! Het is gewoon leuk om te kijken!..."
My Best Friend's Wedding
"...Heb eventjes gekeken in de krant en heb gisteren "reclame"gezien op één . En ik kan zeggen dat het inderdaad de Franse versie is die ze gaan uitzenden...."
Taxi

laatste ratings

reintje heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

reintje heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.