Reviews (5)

latevogel1

Avatar

De film voldeed in de eerste helft aan de verwachtingen maar het tweede deel kwam zwakker over. Hierin zijn actiescènes die niet erg realistisch waren. Je wordt door 3 wagens met ervaren agenten van veiligheidsdiensten achterna gezeten en komt er zonder een schrammetje vanaf? Je belandt in een gevecht waarbij mitrailleurs gebruikt worden en wordt niet getroffen terwijl de hele woning aan gort is geschoten?
En nog een voorbeeld? Staand met z'n tweeën schieten op meer dan een dozijn agenten, deze allemaal uitschakelen en zelf niet éénmaal geraakt te worden? Ondanks deze irreële voorvallen is de film wel aardig in het genre "actie" en speelt de cast zijn rollen verder goed en zijn de actiescènes wel spannend.
Het vroegere echtpaar Pitt speelt net als de rest van de cast redelijk goed maar daar is het dan ook wel mee gezegd. Wat het komedie gehalte betreft, dit had veel beter gekund. Een paar maal gingen onze mondhoeken omhoog en dat was dat. De Amerikanen zouden eens in de leer moeten gaan bij de Ieren of de Engelsen!
Voor de film in zijn geheel een waardering van een 6+.

Tarkus

Avatar

Nog eens herbekeken, het blijft leuk en amusant, maar een 4 is me nog iets te veel, 3,5 wordt de nieuwe score.
Ondertussen weten we allemaal dat de film er ook voor heeft gezorgd dat beide hoofdrolspelers hun relatie hier is mee begonnen.

Commentaar 2005:
Best leuke film. Goede actiescènes, humoristisch. Maar het kwam allemaal maar traag op gang. En ben van beide hoofdrolspelers toch beter gewoon. Ook het einde van de film is maar een beetje vaag... Was het verhaal wat beter uitgewerkt geweest zat er misschien een 4,5 in.. nu 4..

Glennekeeeee

Avatar

Leuke film die ik al een tijdje niet had gezien maar me gisteren nog steeds kon vermaken. Vooral de interactie tussen Pit en Jolie is hier heel sterk die dan nog eens gesteund worden door de spitsige en grappige dialogen. Het verhaal zit niet slecht in elkaar al kon het wel nog iets pienter in elkaar gestoken worden. De actie is leuk en wisselt goed af. De film bouwt mooi op en naar het einde toe wordt het echt een spektakel.

1 opmerking: de locatie van de finale vond ik niet echt geslaagd, toch hebben ze daar het maximum uitgehaald en was het vermakelijk maar ik had voor een andere locatie gezorgd.

Kort: een leuke mix tussen actie, humor en een vleugje romantiek die dankzij de 2 sterk spelende hoofdrolspelers volledig tot hun recht komen

7,5/10

JamesBond

Avatar

Super vermakelijke film!

Simpel verhaal, maar voor deze film doet dat niet te onder.. Actie is in 1 woord geweldig! Alles wat gebeurd is niet echt geloofwaardig maar is wel super goed!
Chemie tussen Brad en Angelina is goed te voelen, en dat is erg belangrijk voor de film..

Het komedie-element in de film is goed, elke minuut een grap en dat de hele film door, geweldig!

Super vermakelijk! Geen film die je serieus moet nemen, maar gewoon kijken!

9/10

reintje

Avatar

Ben gisteren naar de premiere geweest van mr and mrs smith.Vond de premiere op zich wel leuk maar niet zo gigantisch als war of the worlds.

Nu moet ik zeggen dat ik de film zeer goed vond.Ik ging ernaartoe met hoge maar tegelijk ook lage verwachtingen ,omdat er vele slechte reacties waren.
Dat is mijn geluk geweest want als je ernaartoe gaat met te hoge verwachtingen ga je de film slecht vinden.Maar ik vond met zoals ik al zei zeeerrrr goed , goede humor en actie ,het is natuurlijk wel waar dat pitt en jolie de hele film op hun schouders nemen.op imdb staat dat voor mrs smith vooral kidman maar ook zeta-jones in aanmerking kwamen maar ik zie niemand dit beter doen als jolie.Pas op versta me niet verkeeerd ik vind kidman en zeta-jones echt de beste actrices van de moment maar hiervoor is jolie echt mega geschikt.Ook voor mr.smith kwamen depp en will smith in aanmerken.hier geldt hetzelfde niemand kan het beter doen dan als pitt al heb ik veel respect voor depp.Ook de kleine rol van Adam Brody als Benjamin Diaz vond is goed ik ken hem van the o.c. maar ik vond hem wel grappig en goed acterend.

een dikke 8/10 geef ik het toch wel maar als ik eerlijk mag zijn vind ik war of the worlds toch pakken beter.

de grappigste momenten zijn:

wanneer meneer diaz geen informatie aan mr.smith wilt geven en mrs smith gewoon de telefoon neemt,opstaat en met die telefoon een mep op zijn gezicht geeft.

de scene van :
John Smith: Come to Daddy. Jane Smith: [she beats and kicks him] Who's your Daddy now?

en op het laatsteask the sex question.:E