DelliPeter Avatar

DelliPeter

Laatste reviews

Team America: World Police(2004)

"...Fahrenheit was een heel andere film voor een heel ander publiek. En iedereen weet wie Moore is, waar voor hij staat en waarom hij die film heeft..."

Team America: World Police(2004)

"...Wat een ongelooflijke kut film was dit. Super laffe kut film, in plaats van Bush en zijn kornuiten belachelijk te maken, maken ze de zogenaamde..."

Laatste reacties

"...Jongens waar gaat de discussie over? Het is wat het is. De film eindigt terwijl de tol nog draait. Dat is het eind van het verhaal, er is verder niks. Het is maar een film jongens. Het heeft een open eind en dat is om dit soort discussies uit te lokk......"
Michael Caine over einde Inception
"...[quote=SunChaser]Want? Ik ben niet de enige die klaagt over spoilers in FT recensies hoor.[/quote] Klopt, ik erger mij daar ook erg aan. Ik kijk tegenwoordig alleen naar hoeveel sterren het heeft gekregen en naar de reacties. Als ik de film heb ge......"
Buried
"...Voor alle mensen die het jammer vinden dat de film slecht is maar hem niet hebben gezien zou ik zeggen, kijk de film. Ik ken de tekenfilm niet, maar ik vond het wel een goede film...."
The Last Airbender grote winnaar Razzie Awards
"...Goede film met een onlogisch einde. [spoiler] Waarom die gast in zijn cel oplazen? Je kan de bom ook in het water pleuren ipv tig kilometer te reizen met een explosief.[/spoiler]..."
Law Abiding Citizen
"...[quote=Breug]Zou eens ufc-fighter kijken op maandag op rtl 7. Als die Rampage boos wordt dan wordt hij ook echt boos.[/quote] http://www.youtube.com/watch?v=BdqM8WvDnp0&feature=fvw..."
Geen Mr. T cameo in The A-Team

laatste ratings

watchlist

DelliPeter heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.