Dazzlestan Avatar

Dazzlestan

Laatste reviews

The Dark Knight(2008)

"...Oke, Ik vind het de beste Batman film ooit. Wel een beetje langdradig. Uitstekende acteerprestaties van Aaron Eckhart, Heath Ledger en Christian..."

Casino Royale(2006)

"...Afgelopen zaterdag geweest. En kan je vertellen dat hij zeker de moeite waard is. Je ziet weer es andere kant van Bond. Zitten ook weer een aantal..."

Scary Movie 4(2006)

"...Afgelopen zaterdag gezien. Hij heeft wel grappige momenten Het is wel zo dat je War of the Worlds gezien MOET hebben en the Grudge trouwens..."

Hostel(2005)

"...Hij was niet echt super slecht maar ook niet gemiddeld. Amsterdam waar ze vloeiend duits spraken kan natuurlijk niet () Alleen maar seksbewuste..."

Laatste reacties

"...Zoek de verschillen [img]http://snarkerati.com/movie-news/files/2007/12/conan-the-barbarian.jpg[/img]..."
Twee gloednieuwe Conan foto's
"...Nog meer geren en geschreeuw als ik naar de 2e foto kijk...."
Twee nieuwe setfoto's Transformers 3
"...Redelijke film, aardig wat actie (brute kills). Verhaal is net zo dun als Rambo en het neigt een beetje naar the A-team. Een 2e zat er aan te komen, graag meer van Bruce zien en Terry :) [spoiler] Waarom is Dolph nog steeds bij the gang, vreem......"
Werk aan Expendables 2 van start
"...Gisteren de film gezien.. Voor zo'n kort verhaal erg langdradig. Onnodig lange dialogen en ik begrijp nog steeds niet waarom "Mike" moordt......"
Death Proof
"...Onvergetelijke quote van Philip Seymour Hoffman:"It's the point basically when the twister... sucks you up." Toen nog een onbekende acteur...."
Bill Paxton wil 3-D Twister

laatste ratings

watchlist

Dazzlestan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.