MovieInsider Avatar

MovieInsider

Laatste reviews

Les vacances de Monsieur Hulot(1953)

"...Heel toevallig gisteravond nog een keertje zitten kijken. Ben een groot liefhebber van Tati (vooral Mon Oncle is meesterlijk) en heb eindelijk het..."

Laatste reacties

"...Weet nog niet steeds niet helemaal of ik boos moet zijn op meneer Shyamalan of dat het zielig vind. Er valt filmisch gezien helemaal niets te beleven aan The Last Airbender. Hebben trouwens een podcast gewijd aan de regisseur op www.movieinsider.nl E......"
The Last Airbender
"...Enige kritiekpuntje op Toy Story 3: het is goed beschouwd precies deel 2, maar dan met een nog mooier einde. Moet er gelijk aan toevoegen dat de uitvoering zo perfect is, dat het er nauwelijks toe doet. Voor wie niet genoeg kan krijgen van het de hem......"
Toy Story 3
"...En toch, Steadicam, lees ik in je vorige reactie een compliment voor de film. Ben zelf redelijk tevreden over The Road. Opmerkelijk genoeg vond ik als filmmuziekliefhebber de score van Nick Cave en Warren Ellis behoorlijk de plank misslaan...."
The Road
"...Steadicam ik ben blij te zien dat je de acties van de vader in The Road aanhaalt, al moet je het anders zien. Ik heb het boek gelezen en daar lijkt het zelfs de bedoeling dat je over hem gaat twijfelen. In de film komt dat niet helemaal uit de verf......."
The Road
"...Wilde een frontale aanval inzetten op Remco voor zijn #1 Irreversible, maar die jongen gaat hem verdedigen tot de dood. Geen beginnen aan. Blijft een vervelende film en ik verdenk Remco ervan elke schockfilm van een art house-regisseur per definitie......"
Film van het decennium

laatste ratings

MovieInsider heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

MovieInsider heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.