gert Avatar

gert

Laatste reviews

War of the Worlds(2005)

"...Het wordt hoogste tijd dat Spielberg eens van zijn vadercomplex afkomt; zijn films worden nu wel erg voorspelbaar... Daarnaast vond ik dat er weinig..."

Sling Blade(1996)

"...Ik ben op z'n zachts gezegd geen liefhebber van Billy Bob. Die smerige grijns op z'n bek kreeg ook een hele andere betekenis toen ik hoorde dat ie..."

Independence Day(1996)

"...Ik was een paar jaar geleden op vakantie in Canet Plage met wat vrienden. Op een dag lag ik met een maatje op het strand toen er nogal donkere wolken..."

Ferris Bueller's Day Off(1986)

"...Zeker jeugdsentiment met een aantal prachtige uitspraken van met name Ferris: Ik vond het vroeger altijd een erg goede film, maar heb 'm al in..."

Hamburger Hill(1987)

"...Vroeger vond ik dit een erg goede film, maar recentelijk heb ik m'n mening moeten herzien; het acteerwerk is niet echt bijzonder, de personages zijn..."

Laatste reacties

"...Wat een afknapper; bijna net zo pijnlijk als dit topic. Ik moest me eerst een uur verkneukelen om eindelijk eens wat actie te zien en vervolgens worden de enorm heftige actiescenes vernaggeld door het prutserige knipwerk van de regisseur. Het leek......"
Transformers
"...[quote=Lobotomykid]Ok, interessante recensie. De laatste zin van de recensie lijkt mij te negatief tov. de toegekende score. De comics die de recensent bedoelde worden doorgaans als crossovers aangeduid, voor het geval hij dat woord zocht.[/quote] D......"
AVP: Alien Vs. Predator
"...[quote=rainmaker]Ik weet het niet hoor. Ik vond Ichi the killer erg bizar. Maar echt leuk was ie niet. Hopelijk is deze beter.[/quote] Deze is veel meer main stream; dus jij zal 'm wel meer kunnen waarderen dan Ichi. @jacq: thanks :)..."
One Missed Call
"...Ik vond het wel een leuke film met als betere punten de oneliners, Hellboy's humeur en het gegeven (dat ik nog niet kende) van een hellboy, die 'netjes' wordt opgevoed en vervolgens allerlei issues heeft met o.a. z'n uiterlijk (dezelfde reden waarom......"
Hellboy
"...[quote=Durkie]En [i]Finding Neverland[/i] dan? Wanneer komt die uit? Met Kate Winslet. Daar kijk ik persoonlijk wel naar uit...[/quote] De persvoorstelling is vrijdag, de film komt uit in begin december (de 9e dacht ik)...."
Johnny Depp in Shantaram

laatste ratings

gert heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

gert heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.