atomdude Avatar

atomdude

Laatste reviews

King Kong(2005)

"...De meeste complimenten en kritiekpunten die ik zou kunnen bedenken met betrekking tot deze film zijn hierboven wel voorbij gekomen. Toch wilde ik zelf..."

Laatste reacties

"...Deze film drukt bij mij precies op al de goeie knoppen. Dat heeft te maken met mijn waardering voor de muziek (heeft ook met leeftijd te maken), en de onderwerpen: verveling, ontheemdheid, vervreemding, liefde... My Bloody Valentine en the Jesus an......"
Lost in Translation
"...Jupiler smaakt naar geitepis... En hoe ik dat weet? Gaat je niks aan...."
Bond drinkt Heineken
"...Zeer waardevolle prent. Kijken/tapen/dvd-recorden, downloaden, zegt het voort. Ongelooflijk dat deze film van dezelve maker is als 24 hour party people http://www.imdb.com/title/tt0274309/..."
In This World
"...@Mexxus Ja, dit is een geweldige film om met je meisje te gaan kijken. Zeker als je er over denkt haar ten huwelijk te gaan vragen. Ik heb in al mijn enthousiasme over de film nog even wat Johnny Cash geluisterd. Wat me aan de originele Johnny e......"
Walk the Line
"...Ik heb het boek uiteindelijk niet uitgekregen hoewel ik het in het begin fantastisch vond. Weet niet meer goed waarom. Volgens mij vond ik het steeds langdradiger worden maar ik kan het mis hebben. De verfilming zou misschien nog een impuls kunnen......"
Catch-22

laatste ratings

atomdude heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

atomdude heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.