James Cameron doet opvallende uitspraak over 'Avatar' tv-serie

James Cameron doet opvallende uitspraak over 'Avatar' tv-serie

Verwacht voorlopig geen Na'vi op Disney+.

Regisseur James Cameron heeft met Avatar: The Way of Water weer een van de meest succesvolle films aller tijden opgeleverd. Ondanks het grote succes ziet hij voorlopig nog geen spin-offs op bijvoorbeeld Disney+ voor zich.

Voorlopig niet
Cameron heeft met Avatar en het vervolg The Way of Water de nummer 1 en nummer 3 best verdienende films. Vanwege dit gigantische succes en de komst van 'Avatar'-attracties in Disney World is het logisch om te denken dat de franchise zich ook uit gaat breiden naar tv. Cameron reageert op dit idee in een nieuw artikel van de LA Times:

"Op dit moment heeft het economisch gezien helemaal geen zin om een van onze CG-hoofdpersonages op tv te zetten.

Kans?
Toch is het niet onmogelijk dat de wereld van Pandora ooit de overstap maakt naar Disney+. Het implementeren van de technologie voor de visuele effecten zal in de komende jaren goedkoper worden volgens Cameron:

"Maar de kosten van dat soort dingen zullen geleidelijk dalen naarmate we machine deep learning in de processen introduceren en ze meer geautomatiseerd maken. Vraag het me over vijf jaar nog eens."

Voorlopig is Cameron nog hartstikke druk met de komende 'Avatar'-vervolgen. De eerste hiervan heeft een verschijningsdatum in december van 2024.



NieuwsFilm

meest populair