Birgit Schuurman gaat volledig uit de kleren op het strand op Insta-foto

Birgit Schuurman gaat volledig uit de kleren op het strand op Insta-foto

De zus van Katja voelt zich vrij en alles is liefde.

Actrice en celeb Birgit Schuurman is vooral bekend als de 'zus van'. En die zus luistert namelijk naar de naam Katja Schuurman. Net als Katja weet Birgit nog wel eens een verrassende foto op Instagram te zetten.

De in Utrecht geboren Birgit is bekend uit heel wat Nederlandse films en tv-series. Ze maakte haar debuut in 1996 in de tv-serie Ik ben je moeder niet. Vele jaren later, in 2010, was ze te zien in de bioscoopfilm De Eetclub en in 2011 in Black Out, samen met Katja.

Daarna volgden onder meer films als Bro's Before Ho's, Pijnstillers, Rokjesdag, Soof 2 en Casanova's. Ook speelde van 2017 tot en met 2020 in de tv-serie Meisje van plezier. Op dit moment staat op de IMDb vermeld dat ze in 2024 een rol zal spelen in de film De Break-Up Club.

Opvallend op Instagram
"Alles... #❤️," schrijft Birgit nu op Instagram bij een opvallende foto. Ze lijkt spiernaakt op het strand te zitten met haar kind. Het blauwe hartje verbloemt iets dat Instagram en mogelijk ook Birgit niet willen laten zien. Check de foto via onderstaande link.


Wil je de 45 jarige Birgit op de foto zien? Bekijk deze dan nu op haar Instagram!

Bekijk de afbeeldingHet gezicht van Catherina Zeta-Jones
Ook de beeldschone Catherina Zeta-Jones heeft haar gezicht laten misvormen

Bekijk de afbeeldingAshley Tisdale in bad
Ashley Tisdale geheel uit de kleren in bad op Insta-foto


NieuwsFilm

meest populair