Quentin Tarantino houdt er bizarre audities op na

Quentin Tarantino houdt er bizarre audities op na

De regisseur lijkt nogal zijn tijd te nemen

Austin Butler is een van de grote kanshebbers om de Oscar voor Beste Acteur dit jaar in de wacht te slepen. Voordat de acteur de hoofdrol kreeg in Elvis, speelde hij ook een rol in Quentin Tarantino's Once Upon A Time in Hollywood. Het blijkt nu dat zijn auditie alles behalve conventioneel verliep.

In Once Upon A Time in Hollywood speelt Austin Butler de Charles Manson-aanhanger 'Tex'. Nadat hij zelf een video had ingezonden ter auditie mocht hij Quentin Tarantino zelf ontmoeten om nogmaals auditie te doen.



Bizarre Auditie
In een interview met Variety geeft de Elvis-acteur aan dat de auditie met de Pulp Fiction-regisseur maar liefst 12 uur lang duurde.

"De meeste audities duren zo'n 10 minuten als je geluk hebt. Ik was daar met Quentin van 9 uur 's ochtends tot 9 uur 's avonds", vertelt Butler.

De acteur had geen mobiele telefoon bij zich bij de auditie. Volgens Butler was zijn impresario ook bezorgd gezien hij de acteur helemaal niet meer te pakken kreeg.

"Quentin doet geen opnames van audities. Hij werkt met je en observeert je. Ik had twee andere afspraken die dag en kon ze niet afzeggen aangezien ik mijn telefoon niet bij me had, mijn impresario was hartstikke bezorgd", vervolgt de acteur.

Elvis valt momenteel hier te bekijken op HBO Max



NieuwsFilm

meest populair