Florence Pugh verdedigt dat ze nu in Marvel-films te zien is

"Ik heb nooit gedacht dat ik maar één soort film zou gaan maken".


Florence Pugh is de afgelopen jaren een bekende naam in Hollywood geworden. Toen er bekend werd gemaakt dat ze zich bij het MCU zou voegen, kwam er nogal wat kritiek. Pugh verdedigd nu haar keuze.

Pugh brak in 2019 door in Hollywood met haar onvergetelijke rollen in Little Women en Midsommar. Sindsdien boekt ze rollen in grote producties als Dune en Oppenheimer.

Kritiek op het superheldengenre
In 2021 trad ze het MCU binnen als Yelena Belova in Black Widow. Niet iedereen vond dit nieuws leuk. Het toetreden tot zo'n franchise wordt in de acteerwereld vaak niet als iets positiefs gezien. Toch is Pugh het daar helemaal niet mee eens.

Er zit schoonheid in grote films
In een interview met Total Film laat Pugh weten dat ze graag aan verschillende projecten werkt, zowel klein als groot.

"Veel mensen uit de indiefilm-wereld vertelde me allemaal dat ik nooit meer terug zou gaan naar kleine films nu ik naar Marvel ging, en dat wond me altijd een beetje op", zei Pugh. "Omdat ik denk dat er schoonheid zit in alle soorten films. Er zit schoonheid in de enorme, epische verhaallijnen zoals Marvel."

"En er is ook schoonheid in kleine films die niet iedereen zal zien, maar die de juiste persoon op het juiste moment zal beïnvloeden", voegde Pugh eraan toe. "Ik heb nooit gedacht dat ik maar één soort film zou gaan maken. Ik heb altijd geweten dat ik op alle vlakken wilde experimenteren."

Florence Pugh haar eerst volgende film is A Good Person, die vanaf 20 april te zien is in de bioscoop.NieuwsFilm

meest populair