3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Fresh (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mimi Cave | Cast: Daisy Edgar-Jones, Sebastian Stan, Jojo T. Gibbs, e.a. | Te zien op: Disney+
Wanneer Noa, die al een tijd gefrustreerd is over datingapps, de aantrekkelijke Steve ontmoet, besluit ze de gok te wagen en hem haar nummer te geven. Na hun eerste date is Noa direct verliefd en nodigt Steve haar uit om samen een weekendje weg te gaan. Op hun bestemming ontdekt Noa echter dat haar vlam enkele ongewone lusten verbergt.



Jumanji: The Next Level (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jake Kasdan | Cast: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan, e.a. | Te zien op: Netflix
Spencer worstelt met zijn leven als arme student en verlangt naar een nieuw avontuur. Hij probeert zijn oude spelcomputer te repareren om terug te kunnen keren naar Jumanji voor een nieuw avontuur. Wanneer zijn vrienden Martha, Bethany en Fridge dit doorhebben, besluiten zij hem te gaan redden.



Happy Death Day (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Landon | Cast: Jessica Rothe, Israel Broussard, Rachel Matthews, e.a. | Te zien op: Prime Video / SkyShowtime
Studente Tree wordt op haar verjaardag vermoord en komt in een tijdlus terecht. Daardoor beleeft ze haar verjaardag telkens opnieuw, die dus telkens eindigt op het moment waarop ze wordt vermoord. Het biedt Tree de unieke kans om uit te vogelen wie het op haar voorzien heeft. Dat antwoord blijkt ook de sleutel te zijn om de cirkel te doorbreken en terug te kunnen keren.



NieuwsFilm

meest populair