Ryan Reynolds heeft slecht nieuws voor de sequel van 'Free Guy'

Ryan Reynolds heeft slecht nieuws voor de sequel van 'Free Guy'

De acteur lijkt er aan te twijfelen

In 2021 wist Ryan Reynolds het grote publiek te verrassen met de komediefilm Free Guy, waarin hij de hoofdrol speelde en uitvoerend producent was. De film liet de bioscoopkassa's flink rinkelen en een sequel leek haast onvermijdbaar. Toch heeft Reynolds daar nu zijn twijfels over.

Free Guy wist een indrukwekkende $331 miljoen dollar op te halen bij de Box Office, filmstudio 20th Century Studios was zo enthousiast dat ze meteen meerdere sequels wilden maken. Hoofdrolspeler Ryan Reynolds lijkt de verwachtingen nu te temperen.

Waarom?
In een interview bij een komediefestival in Londen kreeg Reynolds de vraag hoe het zit met de sequel. Zijn antwoord blijkt alles behalve verzadigend.

"Er is zeker een draagvlak om een sequel op 'Free Guy' te maken, dat zou super leuk zijn. Maar moet echt alles een fucking sequel krijgen? Ik weet het niet. Soms is het ook goed om maar èèn film te maken die gewoon goed is", aldus de Deadpool-acteur.

Reynolds veegt een eventuele sequel niet van de baan, maar is niet enthousiast als eerder.

"De eerste film staat al goed op zichzelf, we kunnen het ook zo laten. Ik weet het niet, maar we praten er wel nog steeds over", vervolgt Reynolds.

Shawn Levy
De regie van Free Guy was in handen van regisseur Shawn Levy, met wie Reynolds ook de scifi-film The Adam Project maakte. De regisseur gaf eind vorig jaar aan graag een sequel te willen maken, maar niet puur voor het commerciële succes.

Naar verluidt is er al wel een script van het eventuele vervolg, of dit uiteindelijk ook het licht zal zien zal de tijd doen blijken. In de tussentijd kan je Free Guy hier kijken op Disney+



NieuwsFilm

meest populair