Waar kijk je de eerste twee 'Creed'-films nu 'Creed III' in de bioscoop draait?

Waar kijk je de eerste twee 'Creed'-films nu 'Creed III' in de bioscoop draait?

Bekijk Creed en Creed II voordat je Creed III in de bioscoop gaat zien.

Deze maand ging Creed 3 in de Nederlandse bioscopen in première. Maar als je de eerste twee delen nog niet gezien hebt of als je ze nog een keer wil zien om je geheugen op te frissen, dan kan je de films op de volgende plekken bekijken.

De eerste twee delen van de Rocky-spinoff zijn gratis te bekijken voor leden van Prime Video. Daarnaast zijn beide films te huur en te koop via Pathé en Apple TV. Op Apple TV zijn 4k-versies van beide films te koop voor slechts 5 euro.

Adonis Creed
Creed volgt boxer Adonis Creed (Michael B. Jordan) die zijn vader Apollo Creed nooit gekend heeft. Net als bij zijn vader zit boxen in zijn bloed. Hij zoekt de box-legende Rocky Balboa (Sylvester Stallone) op om door hem getraind te worden. Met de hulp van zijn vaders grootste rivaal heeft hij kans om kampioen te worden.

Creed verscheen in 2015 en werd geregisseerd door Ryan Coogler (Black Panther). De film werd een groot succes en bracht wereldwijd $173 miljoen op. De film was ook de terugkeer van Sylvester Stallone als zijn meest iconische personage, Rocky Balboa.

Creed 2
In 2018 volgde Creed 2 en ook deze film was een dikke hit. Deel 3 is vanaf nu in de bioscopen te zien. De film is tevens het regiedebuut van hoofdrolspeler Michael B. Jordan. Bekijk hieronder alvast de trailer.



NieuwsFilm

meest populair