Keanu Reeves onthult de Marvel-held die hij altijd al wilde spelen

Keanu Reeves onthult de Marvel-held die hij altijd al wilde spelen

Wie weet is het nog steeds mogelijk.

Tijdens de promotie voor John Wick: Chapter 4 deed Keanu Reeves een 'ask me anything' op Reddit. Een fan vroeg hier of hij wel eens spijt heeft gehad na het afwijzen van een rol. De acteur gaf duidelijk antwoord en onthulde tegelijkertijd ook zijn droomrol als een beroemde Marvel-held.

Droomrol
Een fan vroeg tijdens de AMA het volgende: "Is er ooit een rol in je carrière geweest waarvan je spijt hebt dat je die hebt afgewezen?" Reeves antwoordde duidelijk: "Nee, maar ik wilde altijd al Wolverine spelen."

Wolverine
Het is logisch dat Reeves nog nooit de kans heeft gehad om Wolverine te spelen. Het personage wordt al sinds 2000 gespeeld door Hugh Jackman en hij gaat het personage nu nog één keer spelen in Deadpool 3.

Jackman zei dit echter ook al in 2017 toen Logan uitkwam. De kans bestaat dus dat Jackman ook nog na Deadpool 3 nog te zien is in crossover-films als Avengers: Secret Wars. De kans blijft dus klein dat Reeves het personage gaat spelen.

John Wick 4
Voorlopig is Reeves nog te zien als actie-icoon John Wick in alweer zijn vierde film. John Wick: Chapter 4 draait vanaf 23 maart in de Nederlandse bioscopen. Hieronder bekijk je nog eens de nieuwste trailer.



NieuwsFilm

meest populair