Deze acteur is de populairste Batman in de VS volgens nieuwe poll

Deze acteur is de populairste Batman in de VS volgens nieuwe poll

Het resultaat is verassend.

Inmiddels hebben meer dan tien acteurs Batman/Bruce Wayne gespeeld in verschillende films en series. De meest recente incarnatie van de held werd vertolkt door Robert Pattinson. Een nieuwe poll bevestigt nu welke acteur de populairste Batman is in de Verenigde Staten.

Michael Keaton
De poll is gebaseerd op zo'n 150.000 tweets door de hele VS. Per staat is bepaald welke Batman daar het populairste is gebaseerd op deze data. Het resultaat was vrij duidelijk; in 23 van de 50 staten is Michael Keaton de populairste Batman.

Christian Bale bereikte de tweede plek met 18 staten. De overige negen staten werden verdeeld onder Ben Affleck en Robert Pattinson. Verassend genoeg bleek Ben Affleck nog heel wat populairder dan Robert Pattinson met zeven staten tegen twee voor Pattinson.

The Flash
Michael Keaton speelde Batman maar in twee films, namelijk in Batman (1989) en Batman Returns (1992). Keaton's incarnatie is door de jaren heen steeds populairder geworden en nostalgie speelt ook een grote rol in zijn populariteit.

De grootste reden dat Michael Keaton nu waarschijnlijk de populairste Batman is in de VS is zijn triomfantelijke terugkeer in DC's The Flash

Hieronder bekijk je nog eens de trailer met de eerste blik op de terugkeer van Keaton's Batman. De film zie je vanaf 15 juni in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair