Wie wil er niet een vervolg op deze gave horrorthiller?

Wie wil er niet een vervolg op deze gave horrorthiller?

De regisseurs zien ook graag een vervolg.

Het regisseursduo Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett is weer terug met Scream VI. Tijdens een interview kreeg het duo de vraag of ze ooit een vervolg gaan maken op de film waarmee ze doorbraken; Ready or Not.

Vervolg?
Comicbook vroeg het duo of er nog kans is dat we een vervolg gaan krijgen op Ready or Not. Bettinelli-Olpin antwoordde als volgt: "Dat is de hoop. Dat zouden we graag willen."

Weaving
Samara Weaving speelde de hoofdrol in Ready or Not. Het duo had in 2019 al een idee over de toekomst van haar personage Grace:

"We hebben er eigenlijk veel over gepraat en ik heb het gevoel dat we het publiek dat zelf willen laten uitzoeken. Ik denk dat we allemaal onze eigen mening hebben."

"Ik weet dat we er veel over hebben gesproken in termen van het Terminator 2-model van Sarah Connor, niemand gelooft wat haar is overkomen. Wat die volgende dag is, denk ik dat we gerust kunnen zeggen dat het op zijn zachtst gezegd chaotisch zou zijn."

Nu te zien
Het duo en Weaving werken weer samen voor Scream VI. Ze speelt in de film namelijk een personage genaamd Laura Crane. Je kunt er nu achterkomen of ze de film overleeft, Scream VI is namelijk nu te zien in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair