Nieuwe foto uit volgende Spider-Man-film geeft eerste blik op bekende slechterik

Nieuwe foto uit volgende Spider-Man-film geeft eerste blik op bekende slechterik

En we krijgen een volledig nieuwe Spider-Man te zien.

Via het Twitter-account van Empire Magazine is een foto vrijgegeven van de film Spider-Man: Across the Spider-Verse. Hierop is een nieuwe Spider-Man te zien en hint Sony naar een terugkeer van Vulture, een van zijn bekendste tegenstanders. De meest recente vertolking van deze rol is die van Micheal Keaton. Hij ging in Spider-Man: Homecoming op jacht naar Peter Parker.

Spider-Man 2099
Om precies te zijn zien we op de foto hieronder de Spider-Man van Miguel O'Hara, in de comics beter bekend als Spider-Man 2099. De stem zal worden ingesproken door niemand minder dan Oscar Isaac.

O'Hara's versie van Spider-Man is zoals het jaartal al doet vermoeden, een futuristische variant. Het karakter was al even kort te zien in de after-credit scene van het eerste deel Spider-Man: Into the Spider-Verse, maar zal in deze film een grotere rol gaan spelen naast de Spider-Man van Miles Morales.


Een eeuwenoude slechterik
Op de afbeelding zien we Spider-Man 2099 het opnemen tegen een middeleeuwse versie van Vulture, waarvan de stem zal worden ingesproken door Jorma Taccone. Hij sprak in de eerste film de stem in van Green Goblin en Last Dude.

In Spider-Man: Across the Spider-Verse zullen we worden meegenomen door minimaal vijf verschillende universums. Dit brengt voor Miles Morales de nodige uitdagingen met zich mee, zowel als Spider-Man als op persoonlijk vlak.

De film is vanaf 1 juni te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair