Alleen al hierom moet je 'Evil Dead Rise' gaan kijken

Zien we toch een bekend gezicht terug?

Frank Vermeij 14 maart 2023 22:30 in Algemeen
Binnenkort is de vijfde film in de 'Evil Dead'-filmreeks te zien in de bioscoop. Evil Dead Rise belooft net als voorganger Evil Dead (2013) de focus te leggen op nieuwe personages en Bruce Campbell's Ash Williams achterwege te laten. Nu lijkt het erop dat Bruce toch ergens verborgen is in de film.

Geen Ash
Empire Magazine sprak onlangs met Lee Cronin, de regisseur van de nieuwe 'Evil Dead'-film. Zoals bij elk gesprek over 'The Evil Dead', viel ook de naam Bruce Campbell. Campbell is als producent nauw betrokken bij de film, maar keert niet terug als zijn iconische Ash Williams:

"Om de franchise ergens anders naartoe te verplaatsen en het potentieel van het universum te ontsluiten om meer verhalen te vertellen, voelde het alsof we Ash los moesten laten", vertelde Cronin.

Wel Bruce
Ash Williams zien we dus niet terug in de Evil Dead Rise, maar dat betekend niet dat Bruce Campbell niet aanwezig is. Hij zit namelijk verborgen in een bepaalde scène:

"Maar Bruce zit ergens verstopt in de film. Bruce heeft een kleine aanwezigheid in de film. De eerste persoon die het uitzoekt en me een tweet stuurt, geef ik 50 dollar."

Binnenkort
Evil Dead Rise is vanaf 20 april te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hieronder nog eens de gruwelijke trailer.NieuwsFilm