Dwayne Johnson onthult zijn vele tattoo's op Insta-foto

Dwayne Johnson onthult zijn vele tattoo's op Insta-foto

Soms is het bij zo'n belangrijke show even wachten op de kleding

Vorig weekend vond de Oscar-uitreiking 2023 plaats. Waar de kijkers thuis alleen de show zelf zagen, gaf Dwayne Johnson een unieke kijk achter de schermen op zijn social media.

Zo wachtte hij in onderstaand Instagram-bericht op zijn kleding. Met ontbloot bovenlijf zelfs, waardoor de vele tattoo's zichtbaar zijn. Van zijn linkerschouder naar zijn borst loopt een grote tribal tattoo.



Speciale tattoo's
Die enorme tattoo's weerspiegelen zijn Samoaanse afkomst en de reis die Dwayne gemaakt heeft. Meer uitleg over zijn tatoeages staat hier bij The Sports Rush.

In de show mocht Dwayne het podium op met Emily Blunt om een Oscar aan te kondigen. Voor die gelegenheid vertrokken zij samen naar de uitreiking. Hun chemie is onmiskenbaar, zoals hieronder te zien valt. Het wordt echt tijd voor een vervolg op hun gezamenlijke film Jungle Cruise.



Speciaal ontwerp
De ster had niet zomaar een pak aan die avond. Voor Dwayne Johnson werd namelijk een speciaal kostuum ontworpen in overleg met zijn styliste en Dolce & Gabbana.

Het was de bedoeling dat hij op zou vallen tussen de mensen en dat lukte. Het jasje is in de kleur 'ballet pink' en moet elegant zijn en het licht vangen. Op zijn Instagram hieronder legt hij zijn combinatie uit.



NieuwsFilm

meest populair