Hugh Grant vindt zelf dat hij er uitziet als een erg verschrompeld deel van het lijf

En hij vertelt waarom hij de rol in de nieuwe 'Dungeons & Dragons' pakte

Vera 19 maart 2023 06:43 in Celebrity
Hugh Grant blijft ongegeneerd verder provoceren na zijn ongemakkelijke, virale momenten bij de Oscars. Bij een live-uitzending van The View gaat het opnieuw verschillende keren mis.

Bij binnenkomst in de studio van The View vraagt de ster onhandig of er nog steeds niet met gastvrouwen gezoend mag worden vanwege COVID. Hij zou namelijk drie van de vijf wel willen zoenen. Gelukkig benoemt hij niet welke twee hij liever overslaat.

Onhandig gezoen
Het is, dat de vijf gastvrouwen handig genoeg zijn om zijn lompe antwoorden goed op te vangen. Dat lukte de interviewster met de malle drukte rond de Oscar-show niet. Zij was kennelijk niet op zijn droge, Britse humor voorbereid. En Hugh had zichtbaar moeite met het lawaai in de zaal.

Bij het presenteren van een award op het Oscar-podium maakte hij een vreemd lompe compliment richting Andie MacDowell. Zij speelden zo'n dertig jaar geleden samen in Four Weddings and a Funeral. Hij zei: "Zij ziet er nog net zo prachtig uit. Ik zie eruit als een balzak."

Dansen is vervelend
Eerlijk vertelt Hugh Grant dat hij twijfelde of hij bij zo'n belangrijke show zo'n gewaagde opmerking wel moest maken. Hij vergelijkt zichzelf immers met een erg verschrompeld deel van het lijf. Maar hij zei: "Sigourney Weaver zei later tegen mij, dat ik er niet uitzie als een scrotum. Zij vond het een geslaagde grap. Dat luchtte mij op."

Hugh Grant bespreekt het feit dat hij eigenlijk niet graag naar zichzelf kijkt. Dansen in films vindt hij ronduit vervelend. Zijn laatste filmrollen voelen voor hem dan ook als een verademing.

Gewiekst en briljant
Hij speelt verrassend genoeg in Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. Voor Hugh is het een andere genre dan normaal, en hij zegt: "Mijn eerste reactie was een 'nee'. Maar ik las het script en het verhaal is zo grappig dat ik 'ja' zei. De film zit heel goed in elkaar."

De YouTube-video hieronder geeft een goed inzicht in de gewiekste antwoorden van een heel ervaren en briljante acteur. Saaie en simpele vragen hoef je hem eigenlijk niet te stellen. Dat werkt tegen je.

Nieuwe actiefiguur
En ja, van hem is nu ook een actiefiguur - met een glad gezicht - uit naar aanleiding van zijn nieuwe film. Ze tonen de pop hieronder in het interview bij The View.NieuwsFilm