James Gunn hint naar nieuwe film met Margot Robbie

James Gunn hint naar nieuwe film met Margot Robbie

De fans zien het wel zitten.

Sinds de aanstelling van James Gunn als Creative Director bij de DC-tak van Warner Bros. Studios lijkt geen enkele toekomst meer zeker. Meerdere franchises lijken op de schop te gaan en meerdere superhelden, waaronder Henry Cavill als Superman, worden opnieuw gecast. Toch blijkt er nu hoop te zijn voor Margot Robbie.

Margot Robbie speelde meerdere malen de knotsgekke Harley Quinn, waarmee ze een ware publiekslieveling wist te worden. Gezien James Gunn voor een gloednieuw DCU lijkt te gaan, is de vraag of we Margot Robbie toch nog eens zullen zien als het geliefde stripboek-personage.

'Zeker Weten'
Het is algemeen bekend dat James Gunn veel hype weet te creëren via zijn twitter-account. Een twitteraar vraagt dan ook of de regisseur nog eens met Margot Robbie zal werken. Zijn reactie geeft veel DCU-fans veel hoop.



Lady Gaga
De hamvraag blijft nu: zal dit ook zijn in een DCU-project waarbij het publiek de Australische actrice wederom kan aanschouwen als Harley Quinn? De kans is zeker aanwezig, sinds de Harley Quinn gespeeld door Lady Gaga in Joker: Folie à Deux zich in een apart universum, getiteld DC Elseworlds afspeelt.

Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn kan je nu streamen op HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair