3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.


Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Lost Daughter (2021)
Regie: Maggie Gyllenhaal | Cast: Olivia Colman, Dakota Johnson, Ed Harris, e.a. | Kijk direct
Literatuurprofessor Leda zoekt rust op een Grieks strand. Deze wordt verstoord wanneer een luidruchtige Amerikaanse familie arriveert. Leda raakt langzaam geobsedeerd door de jonge moeder Nina en haar dochtertje. Wanneer het kind plotseling verdwijnt, wordt Leda overvallen door de geheimen uit haar eigen verleden.Moonfall (2022)
Regie: Roland Emmerich | Cast: Halle Berry, Patrick Wilson, Michael Peña, e.a. | Kijk direct
NASA-medewerker Jo Fowler, oud-astronaut Brian Harper en complotdenker K.C. Houseman moeten samenwerken om de planeet te redden wanneer de maan op mysterieuze wijze uit zijn baan wordt gestoten en op rampkoers komt met de aarde. Tijdens hun missie komen ze achter een groot, onverwachts geheim over de maan.The Peanut Butter Falcon (2019)
Regie: Tyler Nilson | Cast: Shia LaBeouf, Zack Gottsagen, Dakota Johhnson, e.a. | Kijk direct
Zak, een jongeman met het syndroom van Down, droomt van een carrière als worstelaar. Op een dag loopt hij weg om deze droom waar te maken. Onderweg ontmoet hij Tyler, een crimineel die op de vlucht is. Hij besluit Zak te helpen. De twee ontwikkelen een ongewone vriendschap en beleven de wildste avonturen. Ondertussen worden ze beiden gezocht.NieuwsFilm