3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.


Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Patriots Day (2016)
Regie: Peter Berg | Cast: Mark Wahlberg, Kevin Bacon, John Goodman, e.a. | Te zien op: Videoland
15 april 2013. De stoere politieagent Tommy heeft strafdienst en is op de beveiliging van de marathon van Boston gezet. Het gaat gruwelijk mis wanneer er plots twee explosieven afgaan. Terwijl hulpverleners alles geven om de slachtoffers te redden, begint voor Tommy en zijn collega's een intense race tegen de klok om de daders op te sporen.Moonlight (2016)
Regie: Barry Jenkins | Cast: Ashton Sanders, Mahershala Ali, Naomie Harris, e.a. | Te zien op: Prime Video / Videoland
In drie hoofdstukken wordt het levensverhaal van de Afro-Amerikaanse Chiron verteld. Hij groeit op in een slechte buurt in Miami. Zijn moeder is verslaafd aan drugs en zijn enige rolmodel is een drugsdealer. Chiron worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld.Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022)
Regie: Rian Johnson | Cast: Daniel Craig, Edward Norton, Kate Hudson, e.a. | Te zien op: Netflix
Techmiljardair Miles Bron nodigt ieder jaar zijn bonte vriendengroep uit op zijn Griekse eiland. Dit jaar spelen ze een moordspel. Ook speurneus Benoit Blanc ontvangt een uitnodiging, maar niet van de gastheer. Toch mag hij blijven en dat is maar goed ook, want wanneer er iemand dood opduikt, kan alleen hij alle lagen van de bijbehorende intriges afpellen.NieuwsFilm