Ashley Benson duwt haar boezem letterlijk in de camera op Insta-foto's

De blondine weet de aandacht vaak te trekken op Instagram.

Door redactie
De afgelopen maanden zien we heel wat opvallende foto's van actrice Ashley Benson en op die foto's probeert ze toch redelijk vaak met haar lichaam de aandacht te vragen. Zo ook nu weer.

De actrice, geboren in Anaheim Hills, Californië, zag je de afgelopen jaren in heel wat uiteenlopende films en uiteraard ook in de zeven seizoenen van de serie Pretty Little Liars waarin ze het personage Hanna Marin speelde. Maar ook in films als Spring Breakers, Pixels en Elvis & Nixon is ze te zien.

Aanstaande films en serie
Na vier films in 2022 zal ze ook komende jaren uiteraard in de nodige producties opduiken. Zo nam ze de actiethriller American Metal en de thrillerserie Wilderness al op. Op dit moment werkt ze aan de misdaadfilm Good Side of a Bad Man en daarna gaat ze door met de actiekomedie Pledge Trip.

Flink in beeld op Instagram
Op drie wat onduidelijke foto's, althans foto's zonder onderbouwing, zie we onder meer de boezem van Ashley centraal staan. Het is zelfs bijna het enige wat je op de foto zien. Meer dan een 🤪 plaatste ze niet bij de foto's.


De 33 jarige Ashley Benson zien? Check dan hier de foto's op haar Instagram-pagina.

Dua Lipa in doorschijnend jurkje
Dua Lipa in compleet doorschijnend jurkje op Insta-foto

Birgit Schuurman uit de kleren
Birgit Schuurman gaat volledig uit de kleren op het strand op Insta-foto


NieuwsFilm