'Transformers: Rise of the Beasts' zou zelfs de eerste film uit 2007 overklassen

Anthony Ramos ligt het toe.


Transformers: Rise of the Beasts is een van de meest geanticipeerde films van deze zomer. Producent Lorenzo di Bonaventura legt de lat nog wat hoger; hij denkt dat de film de originele film van Michael Bay gaat overtreffen.

Overtreffen
In een nieuw interview met Collider vertelde hoofdrolspeler Anthony Ramos wat di Bonaventura te zeggen had over de film:

"Lorenzo di Bonaventura, een van onze hoofdproducenten van de film, kwam naar me toe en zei: 'Hoe voel je je over de film, man?' Ik dacht: 'Ik weet het niet, ik heb het niet gezien.' En hij had zoiets van, [...] 'het is misschien net zo goed als de eerste.'"

Iets nieuws
Michael Bay's eerste Transformers-film wordt nog steeds gezien als de beste van de vijf films die de regisseur heeft gemaakt. Ramos vertelde verder dat hij Rise of the Beasts ziet als de start van een nieuwe franchise:

"Ik dacht: 'Wauw!' Die film was de introductie van de franchise, dus het voelt bijna als een introductie in een nieuwe franchise. Het voelt als het begin van iets nieuws, wat geweldig voelt."

"Steven Caple Jr., onze regisseur, is geweldig. Dominique Fishback, Pete Davidson en de cast is krankzinnig. Ik ben gewoon dankbaar dat ik er ben."

Verschijningsdatum
De film is vanaf 8 juni te zien in de Nederlandse bioscopen. Hieronder bekijk je nog eens de trailer met de eerste blikken op nieuwe Transformers Optimus Primal (Ron Perlman) en Mirage (Pete Davidson).NieuwsFilm