3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.


Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Smile (2022)
Regie: Parker Finn | Cast: Sosie Bacon, Kyle Gallner, Rob Morgan, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Rose is succesvol als psychotherapeut in een psychiatrische instelling, maar worstelt ook met haar eigen trauma's. Na een bizar incident met een patiënt, krijgt ze te maken met onheilspellende gebeurtenissen die ze niet kan verklaren. Al snel heeft ze door dat haar leven in gevaar is en dat de tijd begint te dringen om zichzelf te redden. Niemand in haar omgeving neemt haar echter serieus.Don't Let Go (2019)
Regie: Jacob Aaron Estes | Cast: David Oyelowo, Storm Reid, Mykelti Williamson, e.a. | Te zien op: Netflix
De familie van rechercheur Jack wordt vermoord. Op een dag lijkt hij een bizar telefoontje van zijn overleden nicht Ashley te krijgen, waardoor Jack vreest dat hij aan het doordraaien is. Er volgen echter meer telefoontjes. Deze blijken hem de mogelijkheid te geven om de geschiedenis te herschrijven. In een race tegen de klok probeert Jack te voorkomen dat Ashley wordt vermoord.Hustlers (2019)
Regie: Lorene Scafaria | Cast: Jennifer Lopez, Julia Stiles, Lili Reinhart, e.a. | Te zien op: Prime Video
Stripper Romana en haar meiden hebben het zwaar na de beurscrisis wanneer hun klanten, voornamelijk rijke zakenlui, het laten afweten. Ze bedenken daarom een plannetje om hen terug te pakken. De vrouwen drogeren hun slachtoffers en stelen hun creditcards. Ondanks hun succes, lopen de dames uiteindelijk toch tegen de lamp.NieuwsFilm