3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

The Hate U Give (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: George Tillman Jr. | Cast: Amandla Stenberg, Regina Hall, Russell Hornsby, e.a. | Kijk direct
Starr, een puber uit een arme wijk, en haar broer Seven zijn de enige zwarte leerlingen op een dure privéschool. Daar leidt ze een totaal ander leven dan thuis. Op een dag is Starr getuige van een traumatische gebeurtenis als ze ziet hoe Khalil, een van haar jeugdvrienden, voor haar ogen wordt doodgeschoten door een politieagent. Ze komt daardoor flink onder druk te staan.



Love, Simon (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Greg Berlanti | Cast: Nick Robinson, Jennifer Garner, Josh Duhamel, e.a. | Kijk direct
De zestienjarige Simon wil in zijn laatste jaar op de middelbare school uit de kast komen. Hij twijfelt niet over zijn geaardheid, maar wel over het moment waarop hij het aan zijn familie en vrienden wil vertellen. Online bouwt Simon een relatie op met de anonieme 'Blue', die op dezelfde school blijkt te zitten. De grote vraag is natuurlijk wie Blue precies is.



Glass (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: M. Night Shyamalan | Cast: Bruce Willis, James McAvoy, Samuel L. Jackson, e.a. | Kijk direct
De schoorvoetende superheld David Dunn jaagt samen met zijn zoon op de gespleten seriemoordenaar The Horde. Tijdens hun confrontatie worden ze opgepakt en afgevoerd naar een psychiatrisch ziekenhuis, waar ook Dunns oude vijand Mr. Glass opgesloten blijkt te zitten. Daar probeert de geheimzinnige psychologe Ellie Staple te bewijzen dat de superkrachten van de drie slechts zijn ingebeeld.



NieuwsFilm

meest populair