In het echte leven is Keanu Reeves ook een beetje een John Wick

De acteur laat zichzelf van zijn zachte kant zien

Door redactie
Zoals fans van de actiethrillers natuurlijk weten, was er geen John Wick-franchise geweest zonder Wicks liefde voor zijn trouwe viervoeter. Niet alleen zijn personage maar ook acteur Keanu Reeves zelf heeft een enorme zwak voor puppy's.

Ter promotie van de nieuwste film in de franchise John Wick 4 was Keanu Reeves te gast bij The Kelly Clarkson Show. Daar stond de acteur een leuke verrassing te wachten.

Nationale Puppy Dag
Ter ere van Nationale Puppy Dag had Kelly Clarkson niet alleen Reeves als gast uitgenodigd, maar ook een horde puppy's. Voordat Reeves over zijn nieuwe film kon praten, moest hij even de boel sussen. De kleine hondjes stonden namelijk letterlijk te springen om aandacht van de beroemde acteur.

Puppy-ontsnapping
"Is dit het John Wick-effect? Doe jij dit?" vraagt Clarkson. Reeves kan het dan ook niet laten om de puppy's even gedag te zeggen. De drukke puppy's waren echter zo enthousiast dat de afbakening van hun hok het begaf.

Terwijl het productieteam de boel komt redden, probeert Reeves de honden te kalmeren. "Jongens, meisjes, rustig aan. Het komt goed, we brengen jullie wel wat liefde. We gaan gewoon even chillen."

John Wick 4 is nu te zien in de bioscoop. Bekijk het hele fragment hieronder:NieuwsFilm