Om deze reden moest Evan Peters 'Kick-Ass 2' skippen

Peters moest worden vervangen door een andere acteur.


Het moeten vervangen van acteurs is geen zeldzaamheid in het grote Hollywood. Of het nou om geldkwesties, overlappende werkschema's of moeilijkheden in de samenwerking gaat: soms is er geen andere mogelijkheid dan een vervanger zoeken voor de rol. Zo was ook het geval voor Evan Peters in de film Kick-Ass 2.

Fans van de acteur waren vast en zeker teleurgesteld toen bekend werd gemaakt dat Evan Peters niet te zien zou zijn in het vervolg op de actiekomedie Kick-Ass.

Evan Peters' doorbraak
In Kick-Ass speelt Peters de rol van Todd, een vriend van hoofdpersonage Dave (ook wel bekend als Kick-Ass). Hoewel het slechts een kleine rol was, droeg het bij aan de doorbaak van de toen 23-jarige acteur in Hollywood.

Een vervanger voor de rol van Todd?
Hoewel Todd in het vervolg op de film een grotere rol werd, moest Peters vervangen worden door acteur Augustus Prew. De reden dat Peters niet terugkeerde in de rol was een overlappend werkschema.

'American Horror Story'
De productie van de film liep tegelijkertijd als de productie van het tweede seizoen van de serie American Horror Story. Peters had een grote rol in de serie en werd achteraf ook flink geprezen voor zijn rol in het tweede seizoen. Inmiddels heeft hij in maar liefst 8 seizoenen van de serie gespeeld.NieuwsFilm