3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.


HBO Max is een van de grootste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is dan ook veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Batman (2022)
Regie: Matt Reeves | Cast: Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, e.a. | Kijk direct
Miljardairszoon Bruce Wayne begon twee jaar terug met zijn activiteiten als burgerwacht, waarmee hij Gotham City vanuit de schaduw hoopt te beschermen tegen criminelen. Hij doet onderzoek naar een web van corruptie en jaagt intussen op The Riddler, een seriemoordenaar die het voorzien heeft op de politieke elite van de stad. Hierbij is Batman genoodzaakt nieuwe bondgenootschappen te sluiten.Girl (2018)
Regie: Lukas Dhont | Cast: Victor Polster, Arieh Worthalter, Oliver Bodart, e.a. | Kijk direct
Lara droomt ervan om ballerina te worden, en is net toegelaten tot een van de meest prestigieuze dansscholen in Brussel. Maar haar lichaam stribbelt tegen, want Lara is geboren als jongen. Ze worstel behoorlijk met zichzelf en raakt, terwijl ze een intensieve hormoonbehandeling ondergaat op weg naar haar operatie, steeds gefrustreerder.Horns (2022)
Regie: Alexandre Aja | Cast: Daniel Radcliffe, Juno Temple, Max Minghella, e.a. | Kijk direct
Ig Perrish rouwt om zijn vermoorde vriendin. De samenleving ziet hem echter als de dader. Op een dag wordt hij wakker met uit zijn hoofd groeiende hoorns die hem de kracht geven mensen hun zonden op te laten biechten en toe te laten geven aan zelfzuchtige daden. Dat komt hem goed uit in zijn zoektocht naar wat er precies is gebeurd met zijn vriendin en om wraak te nemen op de werkelijke dader.NieuwsFilm