Deze acteurs wil 'John Wick'-regisseur Chad Stahelski graag in 'Chapter 5' hebben

Stahelski wil nog met veel acteurs samenwerken.


John Wick: Chapter 4 is onlangs uitgekomen en introduceert weer een hoop nieuwe personages gespeeld door geliefde acteurs als Donnie Yen, Hiroyuki Sanada en Bill Skarsgård. Regisseur Chad Stahelski heeft nog een hele waslijst aan acteurs die hij in de filmreeks wil zien.

In de loop der tijd zijn er veel bekende acteurs onderdeel geworden van de 'John Wick'-filmreeks. Denk aan bijvoorbeeld aan Halle Barry, Anjelica Houston en Laurence Fishburne. In een nieuw interview met ScreenRant onthulde Stahelski nog veel meer acteurs die hij in de reeks wil zien

Murphy tot Momoa
De acteurs waar Stahelski graag mee wil werken hebben natuurlijk allemaal één ding gemeen; een verleden in actiefilms.

"Als je me zou vertellen dat Cillian Murphy in een John Wick-film zou spelen, zou ik zeggen: "Oh mijn God!" Als je me Jackie Chan of Jet Li of Jason Statham zou vertellen? Als je zei dat Stallone een cameo zou maken! Ik ben een beetje old school, dus de droomlijst is: "Clint Eastwood gaat zijn opwachting maken.""

"Christian Bale, Chris Hemsworth of Hugh Jackman; Matt Damon en al die mensen van wie ik hou. We zijn bevriend met Jason Momoa, en ik kan me geen betere verleiding voorstellen dan Jason Momoa die binnenkomt en je die blik geeft! Zo van, kom op."

Niet per se in Wick
Het hoeft niet per se een 'John Wick'-film te zijn voor Stahelski om met de benoemde acteurs samen te werken:

"Dit zijn allemaal mensen met wie we graag zouden willen [werken]. Of dat nu in John Wick is of in een ander project, ik ben een fanboy net als iedereen. Als ik met die mensen zou kunnen werken, zou ik dat doen."

Nu te zien
John Wick: Chapter 4 zie je nu in de bioscoop. Bekijk hieronder nog eens de trailer.NieuwsFilm

meest populair