Deze 'No Time To Die'-ster zou zo de nieuwe James Bond kunnen spelen

Deze 'No Time To Die'-ster zou zo de nieuwe James Bond kunnen spelen

Idris Elba, Aaron Taylor Johnson, of toch een Amerikaan?

De geruchtenmolen over wie de volgende James Bond zal vertolken draait op volle toeren, gezien er nog geen vervanger is gevonden voor Daniel Craig. Alhoewel er al verschillende namen zijn aangedragen door het grote publiek, lijkt de zoektocht nog even te duren.

No Time To Die markeerde het einde van een tijdperk. De laatste Bond-film met Daniel Craig werd goed ontvangen door het grote publiek en wist een goede $700 miljoen dollar op te halen bij de Box Office. Nog voordat de film uitkwam begon het speculeren over Craig's opvolger. Filmnieuws-website ScreenRant draagt nu zelf ook een kandidaat aan.

Oude Bekende
Volgens ScreenRant zou de acteur Billy Magnussen (Game Night, Aladdin) een voortreffelijke Bond neerzetten. De acteur speelde al een rol in No Time To Die als CIA-agent Logan Ash, die stiekem toch voor slechterik Lyutsifer Safin (gespeeld door Rami Malek) bleek te werken.

De acteur heeft de benodigde ervaring maar is nog niet erg bekend bij het grote publiek, wat vaak een eis is voor het casten van een nieuwe James Bond-acteur. Er is echter wel een probleem, de acteur is niet van Britse komaf.

Barbara Broccoli
James Bond-producent Barbara Broccoli had eerder aangegeven dat er nog niemand gecast was en dat er nog geen script op tafel lag. Het lijkt dus dat het alle kanten op kan gaan.

De kwestie van de nationaliteit van de acteur is echter een harde eis om de rol te mogen spelen, tevens voor de regisseur. Cary Joji Fukunaga, die de regie van No Time To Die op zich nam, is de eerste Bond-regisseur die niet van Britse komaf is.

Het gehele artikel van ScreenRant over waarom Billy Magnussen een goede Bond zou zijn kan je hier lezen.



NieuwsFilm

meest populair