Nicolas Cage onthult de verassende DC-held die hij wil spelen.

Nicolas Cage onthult de verassende DC-held die hij wil spelen.

Het is niet wie je zou verwachten.

Het is geen geheim dat Nicolas Cage een grote fan is van superhelden en stripboeken. Zo heeft hij zichzelf vernoemd naar Marvel-held Luke Cage en heeft hij zijn zoon Kal-El genoemd. Nu onthult de acteur welke DC-held hij zou willen spelen.

Ask Me Anything
Cage kreeg tijdens een Reddit 'Ask Me Anything' de vraag welk ondode personage hij na Ghost Rider en binnenkort Dracula wil spelen. De acteur gaf een graag het DC-personage The Spectre/Jim Corrigan te willen spelen:

"Dat zou een leuke zijn. Maar dat is moeilijk te doen omdat hij vrijwel onoverwinnelijk is, hij heeft geen zwakte. Je hebt personages nodig die een kryptonite hebben, die een fout hebben, maar hij is een beetje onverslaanbaar."



The Spectre
The Spectre is inderdaad een van DC's krachtigste en oudste personages. Hij werd voor het eerst geïntroduceerd in 1940 en is sinds die tijd lid geweest van bekende teams als de Justice Society of America en de Justice League.

Hij is de belichaming van de toorn van God op aarde en is gebonden aan de ziel van de menselijke Jim Corrigan. Hij wordt vaak geassocieerd met de 'magische kant' van DC.

Gods & Monsters
Aangezien er in het aankomende 'Gods & Monsters'-hoofdtuk van DC-films al een 'Swamp Thing'-film uitkomt, is het filmdebuut van The Spectre niet eens zo vergezocht. Swamp Thing is namelijk ook een personage met veel connecties met de magische kant van het DCU.

We zullen in de toekomst dus ongetwijfeld meer gaan zien van die kant van het DCU. The Spectre kan dan niet ontbreken. Of Cage dan de zal zijn acteur om het personage tot leven te brengen, weten we natuurlijk niet. Als het aan hem ligt in ieder geval wel.

Renfield
Cage's eerstvolgende film is Renfield, waarin hij te zien is als de iconische Count Dracula. Je ziet de film vanaf 25 mei in de bioscoop. Hieronder bekijk je nog eens de griezelige trailer.



NieuwsFilm

meest populair