Deze 2 personages in het 'John Wick Universe' krijgen mogelijk hun eigen film

Deze 2 personages in het 'John Wick Universe' krijgen mogelijk hun eigen film

Erica Lee heeft veel ideeën voor spin-offs.

Dankzij het overweldigende succes van John Wick: Chapter 4 hebben de filmmakers nog lang niet de intentie om te stoppen met de franchise. Producent Erica Lee heeft al twee nieuwe spin-offs voor ogen.

Bowery King
Laurence Fishburne's Bowery King werd geïntroduceerd in John Wick: Chapter 2 en is sindsdien een favoriet personage onder fans. Dat komt deels natuurlijk door Fishburne's acteerwerk, maar ook het mysterie rondom het personage en zijn Bowery. Lee wil zijn verhaal uitbreiden:

"Ja, ik denk dat de wereld van de Bowery King en de Bowery iets is waar we echt meer van willen verkennen. Hij runt een soort ondergrondse, en het is zo'n interessante wereld. Hoe komt hij aan de kanonnen en de boten?"

"Hij duikt overal op. Hij is de leider; hij heeft daklozen die de straten en informatie via duiven runnen. Hij is low-tech en analoog in een digitale wereld, en hij kent iedereen en komt overal. Ik denk dat dat iets is dat heel interessant is om te verkennen."

Akira
Een van de nieuwe personages in Chapter 4 is Akira (Rina Sawayama). Het ligt het meest voor de hand om haar verhaal voort te zetten, aangezien we in een scène na de aftiteling te zien krijgen dat ze op wraak uit is op Caine voor de moord van haar vader. Lee vertelde hier het volgende over:

"Het personage van Akira komt echt naar voren in de film, en ik zou graag wat verdere avonturen met haar personage zien. Er is veel! Er zijn veel personages in John Wick 4 en veel fan-favorieten uit films uit het verleden. Er zijn zeker veel dingen waar we dieper in willen graven."



NieuwsFilm

meest populair