Actrice Sydney Sweeney verovert heel Instagram met pikante foto's

De actrice maakt flink naam en dan niet alleen met haar films.

Door redactie
De Amerikaanse actrice Sydney Sweeney begint ondertussen een grote naam in Hollywood te worden en dat komt niet alleen door haar acteertalent. Al enkele jaren weet ze vele Instagram-volgers aan zich te binden. De teller staat al op 14,6 miljoen en komende tijd zal het aantal alleen maar toenemen.

Je kent Sydney mogelijk al uit de succesvolle series The Handmaid's Tale, Euphoria en The White Lotus en ze dook ook al op in Quentin Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood. Komende jaren heeft ze hoofdrollen in de Marvel-film Madame Web en de remake Barbarella.

Maar we kijken nu naar een aantal van haar kiekjes op Instagram. Daarop zien we haar regelmatig in lingerie en bikini's voorbijkomen. Een drietal voorbeelden hieronder.

Uit de kleren met vriendin

De in Spokane, Washington geboren Sydney zagen we even geleden met pikante foto's voor een shoot voor een bikinimerk, samen met een ander model. Duidelijk iets commercieels, maar wel het kijken waard. Check de zwoele vier foto's op haar Instagram.

Uit de kleren in slaapkamer

De Insta-pagina hollywoodactresssess houdt van heel wat actrices de meest opvallendste foto's bij en kijkt ook naar eerdere opvallende foto's. Nu zien we foto's van Sydney in een roze kamer in een pikant ondergoedsetje.

Kletsnat in het zwembad

Meer dan dankbaar om dit jaar een van de Elle Vrouwen van Hollywood te zijn. Het is echt een speciale lijst om in te staan ♥️ bedankt," schrijft de opvallende Sweeney bij de cover van en foto's uit het magazine Elle. We zien haar onder meer in het zwembad.

Zwoele Zendaya
Zwoele Zendaya geeft veel prijs in doorschijnend jurkje

Ashley Benson
Goed gevormde Ashley Benson geeft haar lichaam flink prijs in badkamer


NieuwsFilm