Ben Affleck verklapt enorme cameo in 'The Flash'

De acteur onthult een grote spoiler.


Na zo'n vier verschillende regisseurs en problematiek rondom hoofdrolspeler Ezra Miller, komt The Flash nu eindelijk uit deze zomer. Ben Affleck speelt nog een laatste keer zijn versie van Bruce Wayne/Batman in de film. De acteur onthult nu ook een ander terugkerend gezicht.

Let op! Dit artikel bevat SPOILERS voor The Flash en Shazam! Fury of the Gods!

Verklapt
Affleck was onlangs te gast bij de 'Smartless' podcast van Jason Bateman, Sean Hayes en Will Arnett. Hij onthulde hier de grote cameo van Gal Gadot's Wonder Woman:

"Ik wil geen spoiler geven, maar het was een scène waarin ik betrapt word, ik word gered door Wonder Woman tijdens een vuurzee met een aantal slechteriken. En ze redt me door, ik bedoel, ik weet zeker dat de DC-huurmoordenaars me gaan pakken, maar ze redt me met de Lasso of Truth."

"En wat er dus gebeurt, is dat Batman enkele van zijn echte gevoelens over zijn leven en zijn werk onthult... Ik dacht: 'Wacht eens even, ik snap het!'"

Shazam!
The Flash gaat dus de tweede film worden dit jaar waar we Gadot's Wonder Woman in gaan zien. Ze was ook al te zien aan het einde van Shazam! Fury of the Gods. Of Gadot het personage blijft spelen na The Flash, is nog maar de vraag.

Toekomst
The Flash zal namelijk dienen als een soort reboot voor het DCU dat direct overgaat in de plannen van nieuwe CEO's James Gunn en Peter Safran. Acteurs als Ben Affleck en Henry Cavill worden dan vervangen, maar Viola Davis keert bijvoorbeeld wel terug als Amanda Waller.

De situatie zal een stuk duidelijker worden wanneer The Flash op 15 juni uitkomt in de bioscoop. Hieronder bekijk je nog eens de flitsende trailer.NieuwsFilm