The Grim Reaper komt naar het Marvel Cinematic Universe

Een dodelijke vijand maakt zijn MCU-debuut.


De grote vijand voor Marvel's 'Wonder Man'-serie is gevonden. Demetrius Grosse (Lovecraft Country, 13 Hours) is namelijk officieel gecast als The Grim Reaper/Eric Williams.

Vorige maand ging het gerucht al in de rondte dat Grosse zich bij de cast van Wonder Man had gevoegd, maar TV Line maakt het nu officieel.

Eric Williams
De hoofdrol van Simon Williams/Wonder Man wordt vertolkt door Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman, Watchmen). Wonder Man is een uniek personage in de Marvel-catalogus.

Zo begon hij als een vijand van de Avengers, maar werd hij er later zelf een. Naast zijn werk als superheld heeft hij ook nog eens een acteercarrière.

Eric, Simons broer, was jaloers op het succes van zijn broer en raakte in een crimineel leven verzeild. Hij gebruikt een zeis met coma-inducerende krachten als wapen en besloot zichzelf daarom naar de iconische Grim Reaper te vernoemen.

Verschijning
De serie komt volgend jaar uit op Disney+. Sir Ben Kingsley keert ook terug als zijn personage Trevor Slattery, die recent te zien was in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. De regisseur van die film, Destin Daniel Cretton, keert ook terug voor Wonder ManNieuwsFilm