Stevige moordfilm van Netflix grijpt de kijkers bij de strot

Stevige moordfilm van Netflix grijpt de kijkers bij de strot

Kill Boksoon stijgt in de Netflix Top 10.

Op de eerste twee plaatsen van de Netflix Top 10 staan al twee moordfilms. Dit zijn echter komedies. Iets lager in de lijst staat nog een moordfilm en die film is duidelijk een stuk grover. We hebben het over Kill Boksoon.

Kill Boksoon is een Zuid-Koreaanse misdaadactiefilm die geschreven en geregisseerd is door Byun Sung-hyun (Kingmaker, The Merciless). Netflix geeft de film de woorden "spannend" en "huurmoordenaars" mee en je ziet rollen van Jeon Do-yeon, Sol Kyung-gu en Kim Si-a.

Sterk ontvangen
Met 80 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes wordt de film sterk ontvangen door de critici. Ook het publiek ziet de film wel zitten, met een publieksscore van 85 procent.

FilmTotaal-recensent Jacoline Maes gaf 3 sterren aan Kill Boksoon en schreef:

"Sterke cinematografische momenten worden afgewisseld met minder opvallende en weinig diepgaande dramascènes. De lengte van ruim twee uur maakt van Kill Bok-soon niet direct een makkelijke zit, al moet gezegd worden dat de film nooit echt traag wordt."

Nu op Netflix
Ben je enthousiast geworden en wil je Kill Boksoon een kans geven, dan vind je de film nu hier op Netflix.


Op haar werk is ze een bekende huurmoordenaar. Thuis is ze alleenstaande moeder van een tienerdochter. Moorden? Dat is het makkelijkst. Het ouderschap is het moeilijkste.

NieuwsFilm

meest populair