Gaat 'Thor'-regisseur Taika Waititi dan toch een 'Star Wars'-film maken?

Gaat 'Thor'-regisseur Taika Waititi dan toch een 'Star Wars'-film maken?

Het is al een tijdje stil rondom de film

Afgelopen week maakte Lucasfilm bekend dat er maar drie nieuwe Star Wars-films naar het grote witte doek zullen komen. De grootste verrassing bleek de terugkomst van Daisy Ridley als Rey in een nog titelloze "Star Wars X". Toch werden eerder benoemde projecten verzwegen. Lucasfilm geeft nu meer duidelijkheid.

Afgelopen jaren werd er aangekondigd dat Thor: Love and Thunder-regisseur Taika Waititi zou werken aan een Star Wars-film. Bij de presentatie van Lucasfilm werd hier echter niet over gesproken. Het productiebedrijf geeft nu meer duidelijkheid

Update
In een interview met Variety geeft Lucasfilm-president Kathleen Kennedy een update over de toekomst van Waititi's Star Wars-film.

"Taika is nog steeds aan het werk. Hij is het script zelf aan het schrijven. Hij neemt geen andere mensen mee in zijn proces en ik kan het hem niet kwalijk nemen", aldus Kennedy.

De film lijkt dus alles behalve van de baan, maar de regisseur lijkt wel erg zijn tijd te nemen.

"Hij heeft een erg unieke stem. We willen dat en wat hij aan het doen is beschermen. Maar we gaan het zeker maken", vervolgt de Lucasfilm-president.

Release
Alhoewel het project dus zeker in ontwikkeling is, moeten fans van de Star Wars-franchise geduldig afwachten.

Ook voor de nieuwe aangekondigde Star Wars-films zijn er momenteel geen releasedata bekend. Je kunt de gehele Star Wars reeks nu bekijken op Disney+.



NieuwsFilm

meest populair