'Indiana Jones 5' wordt volgens Disney simpelweg "briljant"

'Indiana Jones 5' wordt volgens Disney simpelweg "briljant"

Disney & Lucasfilm hebben al het vertrouwen

Aankomende zomer kunnen fans van de Indiana Jones-franchise eindelijk de langverwachte Indiana Jones and The Dial of Destiny bekijken in de bioscoop. In aanloop naar de release komen er steeds meer details omtrent de film naar buiten. Productiemaatschappij Lucasfilm lijkt in ieder geval al overtuigt te zijn van het succes.

De promotiecampagne van Indiana Jones and The Dial of Destiny lijkt officieel te zijn begonnen. Fans van de franchise werden onlangs verrast met een gloednieuwe trailer en werd er bekend gemaakt dat de film zijn wereldpremière zal beleven op het filmfestival van Cannes.

In Indiana Jones and The Dial of Destiny maakt hoofdrolspeler Harrison Ford zijn laatste verschijning als de populaire archeoloog. De acteur heeft de filmrol maar liefst 40 jaar mogen vervullen.

James Mangold
Lucasfilm lijkt ook enorm veel vertrouwen te hebben in de film van regisseur James Mangold. Onlangs werd er aangekondigd dat de Ford v Ferrari-regisseur ook zijn eigen Star Wars-film zal regisseren.

Gezien de teleurstellende resultaten van Indiana Jones and The Kingdom of The Crystal Skull hangt er veel van Mangold's prestatie af.

Nu het blijkt dat de Walk The Line-regisseur nu ook een Star Wars-film mag maken, lijken de studiobazen er erg veel vertrouwen in te hebben.

Steven Spielberg
Indiana Jones and The Dial of Destiny markeert de eerste Indiana Jones-film die niet wordt geregisseerd door Steven Spielberg.

De wereldberoemde regisseur is wel nauw betrokken bij het project als producent samen met Star Wars-bedenker George Lucas.

Indiana Jones and The Dial of Destiny is vanaf 28 juni te zien in de bioscoop. Check de nieuwe trailer hieronder:



NieuwsFilm

meest populair