Opvallende connectie tussen 'The Marvels' en 'Guardians of the Galaxy'

Opvallende connectie tussen 'The Marvels' en 'Guardians of the Galaxy'

Higher. Further. Faster. Together.

Het heeft even geduurd, maar het aftellen naar Captain Marvel 2 is begonnen. Na de eerste trailer van The Marvels zijn er al snel connecties gelegd met The Guardians of the Galaxy.

The Marvels brengt Carol Danvers terug voor een nieuw avontuur. Dit keer wordt ze vergezeld door Kamala Khan alias Ms. Marvel en Monica Rambeau alias Photon, die beide hun MCU-debuut maakte op Disney+.

Link naar the Guardians of the Galaxy
De connectie naar de Guardians zit hem in de schurk van de film, gespeeld door Zawe Ashton. In de trailer is ze te zien met de hamer van Ronin, de schurk van Guardians of the Galaxy 2.

Verder zien we in de trailer dat de Marvels gebruik maken van een 'Jump-point' om door de ruimte te reizen, een concept dat werd geïntroduceerd door de Guardians.



Synopsis & Cast
Na een onderzoek naar een wormgat dat verbonden is met de Kree, raken de krachten van Carol Danvers verstrengeld met die van Monica Rambeau en Kamala Khan, waarbij het trio met elkaar van plaats wisselt elke keer dat ze hun krachten gebruiken. Om er achter te komen waarom dit hen overkomt moeten ze gedwongen samenwerken.

Naast Ashton als de schurk van de film, zien we natuurlijk Brie Larson in de rol van Captain Marvel. Ze wordt vergezeld door Iman Vellani en Teyonah Parris. Ook zal Samuel L. Jackson weer te zien zijn als Nick Fury.

The Marvels is vanaf 8 november te zien in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair