De Gouden God herrijst in beelden uit de volgende Marvel-film 'Guardians Vol. 3'

De Gouden God herrijst in beelden uit de volgende Marvel-film 'Guardians Vol. 3'

Warlock geboren om de Guardians te verslaan.

Inmiddels is Guardians of the Galaxy Vol. 2 alweer 6 jaar geleden. Daarin gaf Ayesha de belofte om de Guardians te vermoorden. Daaruit ontstond Adam Warlock, de Gouden God. In een kort fragment is zijn superkracht te zien.

Warlock is geïnspireerd door de comics. De god gecreëerd door Ayesha kan vuur explosies uit zijn handen schieten. Daarbij heeft hij bovenmenselijke krachten, behendigheid en uithoudingsvermogen. Daarbij is hij in staat om materie en energie te manipuleren.

De ideale kandidaat dus om de Guardians te verslaan. In een TV spotje kan je kort Warlock in actie zien met zijn krachten. Die beelden zijn hieronder te zien.



Warlock uitgelegd
In de comics is Warlock een levensvorm met enorme krachten die uit een cocon kwam. Deze cocon was gecreëerd door het laboratorium The Beehive. Hij zou 'De man van de toekomst' zijn. Deze man wordt uiteindelijk Warlock. Later kruist zijn pad met de High Evolutionary: de makers van een paradijselijke wereld. Deze wereld zou een dubbel zijn van de aarde, maar dan zonder kwaad.

Met een van de infinity stones in zijn voorhoofd vocht hij samen met de Avengers tegen schurken als Thanos en zijn vijand 'The Evil Magus'. De live-action versie is pas na de gebeurtenissen uit Avengers: Endgame geboren, dit verschilt dus met de comics.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 is vanaf 3 mei te zien in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair