Hilarische tegenslagen in de trailer van 'Fool's Paradise'

Hilarische tegenslagen in de trailer van 'Fool's Paradise'

Stap in de Porsche en je hele leven zal veranderen

De nieuwe satirische-komediefilm geschreven en geregisseerd door Charlie Day, garandeert een goed gevulde sterrencast, blauwe plekken en latte.



In de trailer legt de dokter aan de patiënt (gespeeld door Charlie Day) uit dat hij niet doofstom is, maar dat hij niet meer kan praten en kan functioneren in de samenleving. Dit probleem is te verhelpen, maar de staat gaat daar niet voor betalen en wordt de patiënt op de eerste bus richting het centrum gezet.

Stap in!
Wanneer de patiënt uit de bus gegooid wordt en begint rond te dwalen door de straten, stopt een peperdure auto naast hem, met hierin een filmproducent (gespeeld door Ray Liotta). De filmproducent ziet vol verbazing, dat de patiënt die ronddwaalt op straat, precies lijkt op een acteur en stuntman waarmee de producent ruzie heeft. De net-ontslagen patiënt wordt in de Porsche meegenomen naar de filmset en zal hier de acteur vervangen.

Om stil van te worden
In zijn nieuwe leven als filmster wordt de patiënt geslagen, uit het raam gegooid en geslagen met een stoel. Hij moet het allemaal maar zien te verduren, want hij kan er immers niks van zeggen.

Sterrencast
De trailer laat ons ook zien hoeveel sterren er zullen schitteren in Fool's Paradise. Naast de patiënt, gespeeld door Charlie Day, zien we Day's vriend Glenn Howerton (Dennis uit de serie It's Always Sunny in Philadelphia) als manager. Ken Jeong speelt publicist, Katherine McNamara speelt een persoonlijke assistente, Adrien Brody speelt Day's dronken co-ster, Jason Bateman speelt een cameraman, Jason Sudeikis speelt een onvoorspelbare regisseur, John Malkovich speelt miljonair en ten slotte zien we één van de laatste rollen van acteur Ray Liotta. Helaas is de acteur in 2022 op 67-jarige leeftijd overleden.

Fool's Paradise is te zien vanaf 12 mei.

NieuwsFilm

meest populair