Charlie Day wil niet door Ice Cube afgetuigd worden in tweede trailer 'Fist Fight'

Charlie Day wil niet door Ice Cube afgetuigd worden in tweede trailer 'Fist Fight'

Had hij maar niet moeten klikken!

Warner Bros. heeft de tweede officiële trailer van komedie Fist Fight vrijgegeven, welke je hieronder terugvindt. Charlie Day en Ice Cube vervullen de hoofdrollen in de film van Richie Keen als twee leraren die het met elkaar aan de stok krijgen. Eentje kijkt er wel naar uit. De ander? Niet zozeer.

Op de laatste dag van het schooljaar doet de zachtaardige leraar Engels Andy Campbell (Day) zijn best om het uit te houden met de ondeugende leerlingen, vreemde leerkrachten en het feit dat bezuinigingen ervoor zorgen dat niet alle leraren volgend jaar een baan hebben. De zaken gaan van kwaad naar erger wanneer hij per ongeluk collega Ron Strickland (Cube) op zijn nek krijgt.

Laatstgenoemde wordt ontslagen door Campbell en daagt hem vervolgens uit voor een gevecht - na schooltijd, op het parkeerterrein. Campbell doet er alles aan om onder het gevecht uit te komen. Echt een held is het namelijk niet. Helaas voor hem weet heel de school wat er komen zal.



Day's personage staat er niet helemaal alleen voor, hij krijgt o.a. advies van vrienden en collega's zoals Tracy Morgan en Jillian Bell. Andere acteurs die in de cast voorkomen zijn Christina Hendricks, Dennis Haysbert en Dean Norris. Fist Fight verschijnt volgend jaar in onze bioscoopzalen. 23 Februari om precies te zijn. Zie hieronder ook een nieuwe poster.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair